یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه طرف خیانت کرد چی ؟ اگه معتاد شد ؟ اصلا به هر دلیل قانع کننده ای خواستی جدا بشی ، باید چیکار کن ...
اگه تصادف کردی چی؟
اگه فلج یا کور شدی چی؟
اگه غذا پرید تو گلوت چی؟
از این اگرها زیاد هست با مشورت اگاهی و تحقیق تصمیم بگیرید بعد ازدواج کنید و بچه دار بشید تا از این اگر ها نترسید اگه بخوایید به این اگر ها بها بدید که ازدواج نکنید بچه دار نشید زندگیم نکنید منظر بمونید عمرتون تموم شه
لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید 🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗