2777
2789
عنوان

چینی ها خودشون چطوری این غذاها رو میخورن؟!😳

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی بار دیدم تو اینستا سوپ جنین درست کرده بودن  نمیدونم‌جنین هایی که سقط میشدن یا کلا حامله میشن بعد چند ماه جنینو در میارن باهاش سوپ درست میکنن 🤮🫣 

ی غذای دیگه شون هم الت تناسلی مردای که مردن میزاشتن میپخت بعد میخوردن 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

به قول خودتون بهتون ربط نداره پس چرا میاین داخل تاپیک؟! 

چون تاپیک تون اجتماعی هستم ..

درضمن من گفتم مریش بعدی به عنوان مزاح گفتم ..

لطفا فرق شوخی و جدی را بفهمید روز بخیر

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..
یا اون سیبه مشهور

من جریان سیب رو نمیدونم

ولی این ادرار تو چای رو تو سایت متوجه شدم و کاربرایی رو میشناسم‌ که واقعا همچین کار کثیفیو انجام دادن😐

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

همونجوری که بعضی ایرانی های محترم ادرار میریزن تو چای شوهرشون تا عاشقشون بشه....... این عجیب تر نیس ...

این افرادی که این کار میکنن عقلشون دادن اجاره 

موندم همچین غذایی چرا باید به عنوان صبحانه سرو بشه

من جریان سیب رو نمیدونم ولی این ادرار تو چای رو تو سایت متوجه شدم و کاربرایی رو میشناسم‌ که واقعا ه ...

چندبار اینجا تاپیک زدن که سیب  یا نبات رو شب عروسی گذاشتن تو لباس زیر بعدم دادن به شوهر برای اینکه علاقش زیاد بشه و از این چرتو پرتا

کاربر خاموشی که روشن شد.
به قول خودتون بهتون ربط نداره پس چرا میاین داخل تاپیک؟! 

جدیدا تو سایت مد شده مخالفت با استارتر حالا هر موضوعی باشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..