2777
2789
عنوان

بزرگ ترین رویای هر پسری 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 4466 بازدید | 160 پست

من عید چندسال پیش رفته بودیم با خانواده مسافرت بعد یه پسرع بود خیلی خوش قیافه بود لامصب من محوش شده بودم 😂 چش ازش برنمیداشتم 😂😆😆ایقد نگاش کردم بدبخت معذب شده بود 🤭 یه بازارچه زده بودن بعد هربار بهم برخورد میکردیم  

من همینجور محو این میشدم تهش شوهر اجیم فهمید دستمو کشید از اونجا دورم کردایقد دعوام کرد که نگووو😂😂😂یه دور دیگه تو بازارچهه زده بودم قطعا میزدمش زیر بغل برش می‌داشتم برا خودم 😂😆البته خیلی سنم کم. بود اونوقتا تنها پسریم بود که از نظرم خیلی خوش قیافه بودش هنوزم قیافش از یادم نرفته

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اگه خیلی مردی برو عنوان تاپیکتو با چندتا از مردای اطرافت درمیون بزار وبگو بخند کن نه تو سایت زنون ...

من اون صفحه ام خصوصی نیست عمومیه 

اینجا هم اگر سایت زنونه ست کاربر آقا پرا ثبت نام میکنه...اومدیم اینجا از تجربه های هم استفاده کنیم...عاقبت بخیر باشید.

🙋‍♂️پسر هستم.دعا نویسیِ برادران جعفری(به جز اصغر)😅
من عید چندسال پیش رفته بودیم با خانواده مسافرت بعد یه پسرع بود خیلی خوش قیافه بود لامصب من محوش شده ...

احتمالا بعد از این همه نگاه و حسرتی که شما خوردید پسره رفته پیش خدا😂

من عید چندسال پیش رفته بودیم با خانواده مسافرت بعد یه پسرع بود خیلی خوش قیافه بود لامصب من محوش شده ...

بعضی ها جذبه دارن لامصب 😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خدایی من تو ذهنم این بود🤣🤣🤣🤣🤣

ممنون که اعتراف کردید...اکثرا بهم گفتن تو مریضی 😂😂😂😂 ادعای سالم بودن نمیکنم ها ولی واقعیت و گفتم

ممنون که اعتراف کردید...اکثرا بهم گفتن تو مریضی 😂😂😂😂 ادعای سالم بودن نمیکنم ها ولی واقعیت و گفتم

ن خواهر من تو فانتزیای ذهنیم این بود

حتی مردا برن دادگاه شکایت کنن بگن خانوممون دست رو ما بلند میکنه😂😂😂🤣🤣

بهتاش فریبا کیه.. پیترچک رو میشناسم دروازه بان بود 

خواهر زاده ی نقی تو فیلم پایتخت...پسر قد بلنده همش با دخترا حرف میزد ازشون پول میگرفت😂