2777
2789
عنوان

بزرگ ترین رویای هر پسری 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 4466 بازدید | 160 پست
پس ببین هم جنسات چه روزگاری درست کردن برای ما .

راستی میدونستی نی نی یارها گفتن شرکت تو تاپیک و چت با آقایون ممنوعه و احتمالا قطع دسترسی میشین؟ منم اول فک کردم دختره اسمشم حدیث اومدم اینجا بعدا فهمیدم مرده

تاپیکت نه به اسم کاربریت نه پروفایلت نه امضات به هیچیت نمیخونه 😏 

من چیز بدی نگفتم که بزرگوار...بعدم فقط جنبه ی شوخی داره...بازم من عذر میخوام اگر ناراحت شدید

🙋‍♂️پسر هستم.دعا نویسیِ برادران جعفری(به جز اصغر)😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین این پیرزنا که میشینن تو کوچه نقش سازمان همسریابی رو ایفا میکنن😂

تنها زن هایی که هر وقت رد میشم سر تا پام رو نگاه میکنن همونا هستن...خیلی خجالت میکشم خداییش خیلی حس بدیه 😂😂😂😂

داداش منم دوران دانشگاه اینطوری بود     الان سرکارش همه ازش میترسن با این حال میگ دختره ...

اصلا نباید رو بدی وگرنه سوارت میشن .

اینجور دخترا بی آبرو و بدون عزت نفس هستن ... مگه دختر آدم حسابی میوفته تو خیابون ، دنبال پسر مردم 😑 🤌🏻 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

منم حق میدم     ولی زیبایی ملاک نباید باشه

ملاک اصلی نباید باشه...ولی یکی از ملاک های اصلی هر کسی زیبایی هستش...اونم بعد چند ماه عادی میشه و فقط اخلاق خوب میمونه که قطعا برادر شما همه اش رو ان شاالله  داره😊

خودش داره میگه پسرم به مامانم پیشنهاد دادن خواستگاریم کردن منو شما میگی زنه

خوب منم میتونم یه کاربری دیگه بزنم بگم پسرم 

حالا از بحث زن و مرد بودنش گذشته من از تاپیکش خوشم اومد دورهمی یه خورده خندیدیم شاد شدیم

بعدا در موردش حتما میزارم ولی این صفحه ی اینستاگرام منه پست هایی که گذاشتم خیلی دقیقه اکثر کسایی ک خ ...

شما همون کاربر 

@bandehyekhoda  

نیستین ؟

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

حدیث کسا از تو بعیده😂😂😂

بابا من فقط تصورات و خیالاته خنده دارِ  تمامه پسر ها رو گفتم که قطعا یک بار به این موضوع فکر  کردن میگی نه برید بپرسید همین الان😂

نه من درباره جنسیت خانم ها صحبت میکنم که چنین کاری در ذات و فطرتشون نیست . و البته پسری که با ماشین ...

قطعا حقیره کسی که دنبال ناموس مردم تو خیابون راه میافته درست گفتید 😊

اختیار داری برادر😂 امیدوارم یه روز به مراد دلت برسی😂😂

سلامت باشید 😂😂😂😂 فکر کن بابام بگه پسرم آب هویچ بستنی هایی که خودت درست کردی رو بیار خواستگارت ببینه چه هنرمندی هستی 

چه راحت تو فضای مجازی به دیگران بی احترامی میکنید...

تو اگه خیلی مردی برو عنوان تاپیکتو با چندتا از مردای اطرافت درمیون بزار وبگو بخند کن نه تو سایت زنونه بین زنا نیشتم تا بناگوش باز کردی باهر کامنتت هم سه تا🤣😂🤣میزاری مردم رو سرکار گذاشتی آدرس پیج اینستاتو میدی بهشون 

حالا دیدی مریضی ریپلی هم نکن نمیخام بیام تو تاپیکت