2777
2789
عنوان

بزرگ ترین رویای هر پسری 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 4466 بازدید | 160 پست
داستان ساخته ی ذهن هر پسری برای یک بار هم شده تو زندگیش هست ولی دوستان میگن خیلی به این موضوع نزدیک ...

خداروشکر من ندیدم پسرا معمولا از دور دل میبرن از نزدیک زهله

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمه ام و شوهرعمم رفته بودن بیرون دور بزنن . تو ترافیک موندن یهو یه دختری در عقب ماشین رو باز کرد نشس ...

اون احتمالا یا شرط بندی کرده بوده یا بازی بوده یا جنس مرغوبی استفاده نکرده بوده از یه موتوریِ رهگذر گرفته بوده 😂😂😂😂😂

🙋‍♂️پسر هستم.دعا نویسیِ برادران جعفری(به جز اصغر)😅
من زیاد دیدم هممین داداشم بیشتر از من خاستگار داره

والا تو این زمونه بعید نیست 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

این مورد با ذات و فطرت خانم ها مغایرت داره و هرگز اتفاق نمیوفته  ولی بدم نمیاد یکم جامعه برا پ ...

قشنگ بود😂😂😂😂 فکر کن داری راه میری هی نگات کنن بگن عجب پسری عجب استیلی من که بی برو برگرد به شخصه از خونه بیرون نمیام 

بقول خانوم فدوی تو پایتخت نه دیگه به شدت حالاپسرای شما چه آپشنهایی دارن که مامانشون تو سایت دنباله ...

چه نگاهه خاصی به موضوع شون کردید دهنم وا مونده 😂😂😂😂

اره والا البته چون خوشگله و همه چی داره

من دیروز رفتم بازار تهران ، دوتا دختر افتاده بودن دنبال یه پسره 😐 

پسره می‌گفت خانم مزاحم نشو  دختره با لوندی می‌گفت حالا اینقدر ناز نکن شماره تو بده 😶🤦🏻‍♀️ 

اخر زمون شده 🤦🏻‍♀️😑

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

حدیث کساء چقد خوندی چی بهت داده؟

بعدا در موردش حتما میزارم ولی این صفحه ی اینستاگرام منه پست هایی که گذاشتم خیلی دقیقه اکثر کسایی ک خوندن تایید کردن ان شاالله  شما هم حاجت روا بشید😊 @hadiiskasa

من دیروز رفتم بازار تهران ، دوتا دختر افتاده بودن دنبال یه پسره 😐  پسره می‌گفت خانم مزاحم نشو ...

داداش منم دوران دانشگاه اینطوری بود  

الان سرکارش همه ازش میترسن

با این حال میگ دختره میاد ت صورتم سلام میکنه تا جوابشو بدم

اوکی
نه دیگه پرو میشن بعد مگه الان برا خانما ترافیک میشه ؟ :/

بله اگه ساکن تهران هستید بگم کجا ها میشه این سری بیشتر توجه کنید 😅