2777
2789

وقتی می گید آخه یه کیک و فیلم که ذوق کردن نداره... دلم واسه زندگیاتون می گیره... هم برای خودتون هم برای شوهرای بیچاره تون ! 

الهی که همه خونه ها شاد و آباد باشه... الهی همه جیب پر از پول داشته باشن برای خانواده هاشون خرج کنن. اونی که با دست خالی یه شاخه گل برای همسرش می گیره اگه داشته باشه دنیا رو به پاش می ریزه

ولی تویی که توی اسکرین پیام هات در حال گدایی پول از همسرتی و همسرت در جواب یه کلمه حرف محبت آمیز نمی زنه، و بعد رابطه عاشقانه و بی ریای مردمو مسخره می کنی... بدون داری راهتو اشتباه می ری!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف شما درسته

آدم گاهی حتی با یه پیامک عاشقانه گریه ش میگیره

اما این ویدئو های ساختگی تو اینستا خیلی چرته که مثلا زنه پشت در منتظر شوهرش هست با کیک بعد شوهرش گل گرفته اومده زنه شروع میکنه گریهههههههه

کاملا ساختگی و چرت و مسخره س.....

کلا اگه هرکس زندگی خودشو بکنه وهی سعی نکنه شادی هاشو بکنه تو چشم بقیه  از طرف مردم قضاوت هم نمیشه

من هيچ وقت نميگم بخاطر اين ذوق كردي 

گداييم نميكنم از همسرم 

وضعمونم توپ انچناني نيست 

ولي سالهاس انچنان دوق هيچ چيزيو نكردم 

يادمه اوايل كه ١٣پرومكس اومده بود 

بلاگرا يا يه عده چنان دوقش رو ميكردن كه نگو گريه اشكو اهو ناله 😐همون اولاش منم خريدم ولي بخدا اينقد ذوقو نداشتم 

يا سر هرچيز اينچنينييي خيليم برام عجيبه اين همه ذوق نكه بگم هديه كمه يا زياد چون خودم خيلي كم ذوق ميكنم يا اصلا نميكنم 

اخرين ذوقم مربوط به هفت سال پيشه وقتي اولين بار ميخاستم برم. كربلا 

با اينكه نه مذهبيم نه سفر كردن برام دور از انتظار بود

من هيچ وقت نميگم بخاطر اين ذوق كردي  گداييم نميكنم از همسرم  وضعمونم توپ انچناني نيست&nb ...

من خودم این اواخر یه تیکه طلا و یه ظرف دستساز کادو گرفتم. واسه ظرف بیشتر ذوق کردم! 

منظورم به اونایی بود که از هر فرصتی برای فخرفروشی و آزار دیگران استفاده می کنن