2777
2789

دختر عموم داشت کنکور میداد بهش گفتم فرهنگیانو بزن یهو زن هموم اومد گفت خدا نکنههههههههه چرا بره فرهنگیان و اینا😂😂 سال اول کنکورش برگشت گفت پزشکی دانشگاه تهران اورده ولی چون داروسازی میخواسته و نیاورده واسه همین نرفته دانشگاه😂😂

بعد ۶ سال پست کنکور بودنم ادبیات فترسی دانشگاه ازاد قبول شد تاره اونم نمیگفت ازاد میگفت تهران😂😂😂😂

اخرشم یکی از زن عموم پرسید اخرش دخترت جیکاده میشه گفته بود دانشجو معلمه معلم میشه!!!جلل الخااق

زاااارت معلم میشه اره حتما😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضیا چطور میتونن انقدر راحت دروغ بگن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

والا منم پذیرش هاروارد اومد برام نرفتم

مهاجرت خیلی سخت بود نمیتونستم دل بکنم از خانوادم😂😂😂😂😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

من چیز خنده داری نمیبینم..

پسر خاله منم خیلی میخوند ..

همش تراز کانونی اش 6500 بود ..

منظقه 1 بود نمونه دولتی میخوند 

ولی اورد 25 هزار 

بهش حق میدم رقابت زیاده! 

همه مسخرش کردن که مثل سگ میخوند ولی هیچی نیاورد ..

من بهش حق میدم ..

به هرحال پسر خالمه ..

قبول بشه مایه افتخاره

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..
کار خوبی کردی بابا چی داره اون ور😌😂

هیچی والا اصلا هاروارد و  دانشگاه پیام نور فاضلاب آباد تو یه سطحن 😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
لااقل دروغی بگن ادم باور کنه ن دروغ شاخ دار

دقیقا

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...