2777
2789
عنوان

شکست خوردن نیروی های ایران از نیروهای آمریکای

| مشاهده متن کامل بحث + 3083 بازدید | 225 پست
به نتیجه ای هم رسیدی

نه برا همین گفتم فکر شماهارو هم مشغول کنم 

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

موقع جنگ بین دو تا کشور ارتش هاشون با هم درگیر می شن نه پلیس هاشون. دیشب که گذشت ولی امشب موقع فک کردن به این قضیه بیشتر دقت کن

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تاثیرگذار بود، خسته نباشی واقعا😂

😘

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

زنگ نزدی ۱۱۸ اونا ؟

نه شماره ۱۱۸اونارو بلد نیستم فقط از تعداد پلیساشون ذهنم درگیر شد خخ

کامنت نزارید بببنم این بی زبون چی میگه

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..
کامنت نزارید بببنم این بی زبون چی میگه

کدوم‌بی زبون؟

الان ذهن من درگیر ۱۱۸ اوناس خخخ

خخخ روز خوبی برات ارزو میکنم

درکل قدرت نظتمی ایران طوریه که کشوری جرعت نمیکنه به حمله به ما فکر کنه پس با خیال راحت بگیر بخواب

معلومه که آمریکا از بقیه کشورا بهتره چون قدرت اول جهانه

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤