2777
2789
نمی‌دونم .‌‌.. چهره خودمو میبینم توی آینه عین تتو های قدیمی شده استرس میگیرم ... فکر نمیکردم دوره نق ...

درست میشه بابا تا اون موقع. حساس نشو. کرم چشمی بزن برای جای زخمش

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
دوس نداره گوش بده😄

وای😂😭 دوست دارم گوش بدم.. اتفاقا خیلی آروم تر. شدم ..

شما چون فقط قسمت آبرومو دیدین خیلی متوجه نیستید چقدر برای فرم صورت من پهن و کادری و زشته .. میبینمش حالم بد میشه ‌.... حالا انشاالله تا عید جا بیوفته کمرنگ بشه خوب بشه🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه حتما میام همینجا میزارم.. فیبروز من ۱۱ماه پیش زدم عالی بودااا ینی فوق العاده ماندگاری داشت من ت ...

😘 مرسی قشنگم 

کاش زودتر میدونستم حدقل دو هفته پیش میرفتم دم عید دیگه خجالت میکشم خیلی به چشم میزنم اونوقت خخخ

امسال گذشت انشالله عید سال بعد خخخ

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
گند زدی یعنی اینکه بعد که زخماش خوب شد و جاافتاد میگی چه خوب شده فقط چرا خیلی کمرنگه🥴🥴 زودی پاک می ...

عزیزم ممنونم از راهنماییت ... 

الان فعلا ذهنم درست کار نمیکنه از ناراحتی .. 

ولی واقعا خیلی کمرنگ بشه من خوشحال میشم

من میخواستم دخترونه دربیاید ، حس میکنم کادری و زنونه شده .. طرحشم اونی که میخواستم نشد .. برای همین کمرنگ بشه عالیه

😘 مرسی قشنگم  کاش زودتر میدونستم حدقل دو هفته پیش میرفتم دم عید دیگه خجالت میکشم خیلی به چشم ...

نه بابا بعداز تعطیلات برو چه کاریه تا سال دیگه.. 

عزیزم شما میدونید تا عید چقدر طبیعی تر میشه؟؟ ۱۷ روز مونده تا عید

احتمالا ۲۰روز دیگه ..اما بنظرم خیلی برای شما قشنگ شده. بایه ارایش خیلی تغییر میکنید. بعدش دوباره باید بری ترمیم

چشم  نمیدونی که من فقط دم عید یادم میفته به خودم برسم 😂

منم دیروز نوبت گرفتم یهویی. گف دوشنبه بیا. ما دیقه نود هستیم😂

عزیزم مال شما اولش پهن تر و پرنگ تر بود؟

اره ولی به من میومد بعد از سه روز کم رنگ شد بعد هم محو الان انگارهیچوکاری نکردم 

این همه هم خرج کردم جای خوب رفتم اصلا یه خطم برام نموندهد

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __