2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی روز نخواب،مث من امروز🥲🥲

فعالیت داشته باش زیاد،خسته بشی بخوابی

بدنت انرژی داره هنو،خوابت نمیبره

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک

منم بخوابم از خواب میپرم

اوضاع بدیست

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
توی روز نخواب،مث من امروز🥲🥲 فعالیت داشته باش زیاد،خسته بشی بخوابی بدنت انرژی داره هنو،خوابت نمیب ...

روزا نمیخوابم اتفاقا 

دیروز کلا نخوابیدم 

شبم درست حسابی نتونستم بخوابم

بازم نتونستم بخوابم 🥲

روزا نمیخوابم اتفاقا  دیروز کلا نخوابیدم  شبم درست حسابی نتونستم بخوابم بازم نتونستم بخ ...

😱🥹🤕😔

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
هعی مزخرفه

👌🏻🤦🏻‍♀️

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

دقیقا منم همینطورم تو خواب بیداری ام انگار و ناراحت الان هم نتونستم بخوابم بیدارشدم 😭

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

چیزایی که خوابو مختل میکنه حتی المقدور از عصر به بعد مصرف نکن مثل چایی بعضی قرصهای ویتامین زعفرون دارچینی هل ..بجاش در طول روز بقدر کافی تحرک داشته باش از گوشی تا یکی دوساعت قبل دوری کن غذاهای خواب آور هستن یکم استفاده کن سعی کن شرایطی فراهم کنی هروقت خوابت گرفت بتونی سریع بری رختخواب از چند قطره عصاره ی اسطوخودوس رو بالشت کمک بگیر اگه بتونی از تشک پشمی ولحاف پشمی سبک استفاده کنی بنظرم بی تاثیر نیستش و موقع خواب سعی کن به چیزای مثبت فکر کنی در نهایت اگه درست نشد از دکتر اعصاب و روان کمک بگیر بعضیا تو سایت میگن ملاتونین خوبه من خودم امتحانش نکردم