2777
2789
عنوان

چرا زندگیم انقد تلخه ؟ تو این سن ی بار نباید خوشبختی بچشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 39 پست
عزیزم هنوز خیلی راه نرفته داری  چرا دعوا و بحث ؟؟ ی بار اینو امتحان کن  بهش محبت کن ی م ...

باش حتما 🥺 من الان تو همین شرایطم دارم همین کارهارو میکنم میبینم تاثیر نداره بدتر میترسم بخصوص از اینده

۴ سال ببین رسم داریم دختر زود شوهر میدن

کاش این رسم بیخود جمع بشه توکشور ارربایجان اگه دختر سش زیر 18سال شوهرش بدن طبق قانونشون پدر دختررو محکوم می کنن ب جرم کودک همسری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی این مشکلات براتو خیلی زوده(:  تنها کاری که میتونی بکنی اینه که بی بهانه محبت کنی و صبور با ...

🥺🥺 باش ولی ی ور دلم میگه پررو میشه پولم داره میگ من هرکار کنم حتی هوو هم بیارم این بازم باهام نشسته دلش قرص میشه ؟ نه؟ 

باش حتما 🥺 من الان تو همین شرایطم دارم همین کارهارو میکنم میبینم تاثیر نداره بدتر میترسم بخصوص از ا ...

ب خدا بسپار عزیزم 

از آینده ای ک هنوز نیومده چرا بترسی 

درسته سنمون کمه ولی کی از فرداش خبر داره واقعا 

الانو خوب زندگی کن 

ی جوری ک شب ک میخوای بخوابی از خودت راضی باشی امروز تقریبا اشتباهی نداشتی 

تو تقصیری نداری ،همه چی درست میشه 

دوام‌الحال‌من‌المحال🌱هیچ حالی دائمی نیست رفیق❤️
🥺🥺 باش ولی ی ور دلم میگه پررو میشه پولم داره میگ من هرکار کنم حتی هوو هم بیارم این بازم باهام نشست ...

نمیدونم ولی به قولی از محبت خار ها گل میشود ، این راهم انجام بده ،بهتر از دست رو دست گذاشتنه

به امید فردایی روشن 🌾🕊️