2777
2789
عنوان

توروخدا یکی نجاتم بده...

390 بازدید | 41 پست

بشدت عصبیم

با شوهرم یه مشکلاتی دارم ک حل شدنی نیست...

استرسا و فشارای زندگیم رو رفتارم با بچم اثر بدی گذاشته.

بچم ۴سالشه و خیلی شیطونه و مدام اذیت میکنه. یا لااقل من تحمل ندارم.

هرچی مطلب میخونم هرچی با خودم تصمیم می‌گیرم کمتر عصبانی شم درست رفتار کنم نمیشه‌

مشاوره نمیتونم برم.دوست دارم اما نمیشه.

شوهرم ادمیه که بگم برم مشاور هزارو صدتا عیب و برچسب بهم میزنه.آدم منطقی نیست.

توروخدا بگید چیکار کنم.

دلم برا بچم‌می سوزه.

یه روزی فکر می‌کردم بهترین مادر باشم...منی ک عاشق بچه بودم و کلی ادعا داشتم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا زود بخواب

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
مراجعه به روانپزشک و شروع دارو درمانی

اصلا اینطور نیست اول که اول باید بری روانشناس بعد از ریشه یابی اگه لازم بدونه ارجات میده روانپزشک که اونم در صورت لزوم دارو میده که گاهی واقعا لازمه

اصلا اینطور نیست اول که اول باید بری روانشناس بعد از ریشه یابی اگه لازم بدونه ارجات میده روانپزشک که ...

عزیزم وقتی با مصرف قرص به راحتی میتونه درمان بشه چرا هزار جلسه بره روانشناسی که اخرشم به نتیجه نرسه؟ اصلا عصبی بودن چیزی نیست که با حرف بشه درمانش کرد

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟

ببین اگه مشکلاتی داری که جدیه و حل نشدنی از جدا شدن نترس ببین من دوستایی داشتم تو زندگی متاهلی خوشبخت نبودند مشکل زیاد داشتند بعد طلاق خیلی خوشحال اند و راضی /من خودم مجردم شاید نتونم راهنمایی خوبی کنم ولی من تو زندگیم یک شعار دارم اونم اینه همیشه اول به فکر خودت باش به فکر ارامش و خوشحالی خودت

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️