2777
2789

خیلی تو زندگی باهاش کوتاه اومدم ایقد که دش وظیفه.. الان منت خورد و خوراکو دیگه تو سرم میزنه.. فک میکنه همینکه خورد و خوراک میاره دیگه شده فراتراز وظیفه اش.. میتونه در کنارش یه شغل دیگه داشته باشه ولی تنبلی میکنه و رفاه ما براش مهم نیست.. تمام طلاهامو (کادوهای عروسیم بودن و خودش نخریده بود) ازم گرفت و نابود کرد تو سرمایه گذاری.و آخری هاش برای رهن خونه.. . امشب بعد 7 سال دیگه هر چی از دهنم درومد و گفتم. بهش گفتم دیگه واقعا از ته دل آرزو دارم منم مثل بقیه زنا طلا داشته باشم.. دوس دارم کسی میبودی مثل مردهای اطرافت که بهم اهمیت میداد  و یکم برای نیازهای من تلاش میکردی.. رفاه طن و بچه ات برات مهم نیست و الا یه شغل دوم راه مینداختی مثل مردهای اطرافت.. دوستاش همشون به جایی رسیدن و اونوقت این هم ظاهر زندگیشو به گ... کشیده هم باطنشو.. دیگه حالم ازش بهم میخوره.. خیلی بی خیاله.. نمیدونم دیگه چطور حرف بزنم که به غیرتش بر بخوره و خودشو یه تکونی بده.. به نظرتون من حق داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون گفت باشه پس بشین بخون واسه امتحان استخدامی و ایقد طلا دوس داری برای خودت بخر.. منم گفتم مطمئن باشه روزی قبول بشم و به درجه ای برسم دیگه خودم همه چیمو بخرم دیگه تورم میذارم کنار و از زندگیم میندازمت بیرون..این همه من طلا فروختم آرزوم بود بیاد بگه انشالله برات جبران کنم ولی یکبارم نگفت.. ایقد مغروره که حد نداره

نمیدونم حق داری ولی خیلی بد گفتی نباید با کسای دیگه مقایسش میکردی 

از بس مقایسه نکردم و کوتاه اومدم و با روانشناسی جلو اومدم این شد.. احساس میکنم بعضی مواقع این حرفا نیازه تا طرف مقابل به خودش بیاد و خودشو جمع کنه.. واقعا دیگه موندم از کدوم راه اینو به زندگی گرم کنم.. ایقد از خودگذشتگی کردم که دیگه حالم از خودم بهم میخوره

شوهر خاله منم همین بود ولی الان بچه هاش بزرگ شرن میبینه خرجا زیاد شده اژانس میره و کلاس خصوصی میگیره البته ۲۸ سال سابقه داره یه ساله شعل دوم گرفته ومیگه پشیمونه که تو این ۲۷ سال فقط بخورو بخواب بوده و حقدق معلمی

اگه غیرت باشه، اصلا نیازی به گفتن شما نیست. اگه هم غیرت نباشه، باز هم گفتن شما بی اثره

من دیگه دیوونه شدم از دستش.. دلم برا بچه هام میسوزه.. که این اختلافا رو میبینن.. مگه ظرفیت من چقد ایقد ضربه بخورم ازش.. هم بی محبت.. هم عقده ای و خیانکار.. هم مرموز که بزور میشه یه حرفو از دهنش بیاره بیرون.. هم بی وجدان.. باورت میشه با کادوهای عروسیم رفت برا خودش کلی لباس و چیز میز خرید.. آدم ایقد بی وجدان؟ واقعا دلم درد گرفته از اخلاقاش دیگه

اون گفت باشه پس بشین بخون واسه امتحان استخدامی و ایقد طلا دوس داری برای خودت بخر.. منم گفتم مطمئن با ...

استخدامی چرا حالا؟ اگه شرایط داری یه کار دیگه دست و پا کن تو استخدامی که از بین هزار تا رشته فقط یه نفر برمیداره  فقط بیخود باید استرس بکشیم 

بنظرم حق داری عزیزم .ولی توانایی آدم ها با هم فرق میکنه .بعضی ها روحی و جسمی توانایی انجام شغل دوم ر ...

این داره.. ایقد استعداد داره که حد نداره.. با یبار لوله کشی باغ عموش که رفت از دست استاده یاد گرفت کار هم گیرش اومد ولی نرفت دیگه سراغش.. در حالی که باغ عموی دیگشو بعداز اون رایگان براش لوله کشی قطره ای کرد.. ولی به محضی که گیر اومد که پول گیرش بیاد گفت من بلد نیستم.. 

شوهر خاله منم همین بود ولی الان بچه هاش بزرگ شرن میبینه خرجا زیاد شده اژانس میره و کلاس خصوصی میگیره ...

بخدا کلاس خصوصی بهش پیشنهاد شد ولی رد کرد.. ایقد طرح درسش خوبه که دانش آموزاش التماسش میکنن کلاس خصوصی برامون بذار.. ولی انگار پول دراورن برا زن و بچه اش حرامه  

استخدامی چرا حالا؟ اگه شرایط داری یه کار دیگه دست و پا کن تو استخدامی که از بین هزار تا رشته فقط یه ...

دقیقا.. من که فعلا دارم درس میخونم.. به هدفم رسیدم انشالله قطعا یه فکری به حال زندگیم میکنم.. روی پای خودم باشم و بخوام خرجمونو خودم بدم دیگه به این چ نیازی دارم وقتی آرامش و آسایش ما براش مهم نیست

این داره.. ایقد استعداد داره که حد نداره.. با یبار لوله کشی باغ عموش که رفت از دست استاده یاد گرفت ک ...

اگر میشه با سیاست تشویقش کن بره دنبال یه کار دومی که بیشتر علاقه داره .اگر پولش دستش بیاد خودش کم کم خوشش میاد بیشتر تلاش میکنه.شما که انقدر صبور بودی باز هم حوصله کن .