2777
2789
یه دونه اولش نارنجیه  یکم که میگذره آبی میشه شعلش

خب در بخاری رو که باز میکنی سمت راست کاربراتش  پشت پیلوته یه لوله سفید وصل شده به پیلوت که رنگش طلایی روش یه سوراخ ریزی داره معموله اون میگیره شعله پیلوت کم میشه ترموکوبل سرد میشه بخاری خاموش میشه ببین اون سوراخ هوای ریزو پیدا کن تمیزش کن روشن میشه اگه پیدا نکردی  بگو تا بیشتر راهنماییتون کنم 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب توی هال بخوابین😒🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

اره فک کنم باید بریم اونجا

😫

کمرم درد میکنه 

خواب بچه هامم سنگین 

بیدار نمیشن☹️🤦‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
اره فک کنم باید بریم اونجا 😫 کمرم درد میکنه  خواب بچه هامم سنگین  بیدار نمیشن☹️🤦‍♀️

دیگه مجبوری عزیزم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
فک کنم خراب شده چون خیلی وقته نگه داشتم  ولی روشن نشد😕

وای نه آخه چرا این وقت شب باید خراب بشه هیتر نداری اگه نداری یه کاری پر آب کن بذار روی گاز با شعله کم اول با شعله زیاد بذار آب جوش بیاد بعد زیرشو کم کن تا خونه رو کم نگه داره تا فردا ان شاالله یکی بیاد بخاری رو درست کنه

خب در بخاری رو که باز میکنی سمت راست کاربراتش  پشت پیلوته یه لوله سفید وصل شده به پیلوت که رنگش ...

عکس میگیرم ببینید الان یه سیم نارنجی هست کلا بیرونه به هیچی وصل نیست😟

یه دونه اولش نارنجیه  یکم که میگذره آبی میشه شعلش

تو بعضی از بخاری ها بعد از لوله سفیده دور پیلوت یه طوری ریزی پیچیده واسه این که اون سوراخ هوا نگیره اما پرزای معلق تو هوا کمکم رو طوری جمع میشن اکسیژن به سوراخ هوا نمیرسه خاموش میشه

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
عکس میگیرم ببینید الان یه سیم نارنجی هست کلا بیرونه به هیچی وصل نیست😟

اون سیم نیست ترموکوبله پیلوت دقیقا بالای ترموکوبل قرار داره 

تو بعضی از بخاری ها بعد از لوله سفیده دور پیلوت یه طوری ریزی پیچیده واسه این که اون سوراخ هوا نگیره ...

نمیتونم درستش کنم

ممنون که وقت گذاشتین🤦‍♀️☹️