خب در بخاری رو که باز میکنی سمت راست کاربراتش پشت پیلوته یه لوله سفید وصل شده به پیلوت که رنگش طلایی روش یه سوراخ ریزی داره معموله اون میگیره شعله پیلوت کم میشه ترموکوبل سرد میشه بخاری خاموش میشه ببین اون سوراخ هوای ریزو پیدا کن تمیزش کن روشن میشه اگه پیدا نکردی بگو تا بیشتر راهنماییتون کنم
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
فک کنم خراب شده چون خیلی وقته نگه داشتم ولی روشن نشد😕
وای نه آخه چرا این وقت شب باید خراب بشه هیتر نداری اگه نداری یه کاری پر آب کن بذار روی گاز با شعله کم اول با شعله زیاد بذار آب جوش بیاد بعد زیرشو کم کن تا خونه رو کم نگه داره تا فردا ان شاالله یکی بیاد بخاری رو درست کنه
تو بعضی از بخاری ها بعد از لوله سفیده دور پیلوت یه طوری ریزی پیچیده واسه این که اون سوراخ هوا نگیره اما پرزای معلق تو هوا کمکم رو طوری جمع میشن اکسیژن به سوراخ هوا نمیرسه خاموش میشه
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
عکس میگیرم ببینید الان یه سیم نارنجی هست کلا بیرونه به هیچی وصل نیست😟
اون سیم نیست ترموکوبله پیلوت دقیقا بالای ترموکوبل قرار داره