2777
2789
عنوان

اینستا ذهنم رو میخونه😮

| مشاهده متن کامل بحث + 2038 بازدید | 63 پست

برای منم خیلی پیش اومده  سه ماه پیش من قصد داشتم شروع کنم ب کار فروش لوازم التحریر . فقط بهش فکر میکردم هنوز حتی ب شوهرمم نگفته بودم . همش لوازم التحریر میومد برام .

پارسال اطراف عروسیم دائم تور و تاج و مزون بود 😂 

اونبار داشتم به این فکر میکردم که چی میشد اگه کل زمین یهو همین الان منفجر بشه .

بعد چند وقت بعدش یه پست اومد تو اکسپلورم . در همین باره .

منم واقعا گاهی میترسم از اینستا 😑

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که بیشتر سرچ میکنی یا عکسی که بیشترین لایکو‌میکنی بیشتر میاد تو اکسپلورت چیز عجیب غریبی نیست

نه جدا از این مثلا به چیزی فکر میکنی همون موقع میاد اکسپلور . من داشتم به انفجار زمین و اینکه هممون با هم بمیریم و قیامت بشه فکر میکردم . فرداش اومد اکسپلورم😑

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
چیزی که بیشتر سرچ میکنی یا عکسی که بیشترین لایکو‌میکنی بیشتر میاد تو اکسپلورت چیز عجیب غریبی نیست

اینارو میدونم من میگم کلا وقتی به یچیز متفاوت فکر میکنم همون دقیقه اینستا برام میاره یعنی کلا من اصن نه دنبالش میگردم نه سرچ میکنم همین ک از ذهنم میگذره میاره برام

نه جدا از این مثلا به چیزی فکر میکنی همون موقع میاد اکسپلور . من داشتم به انفجار زمین و اینکه هممون ...

با کسی حرف زدی در موردش ؟ امکان نداره ذهنتو بخونه 

حتما با کسی حرف زدی یا نوشتی

با کسی حرف زدی در موردش ؟ امکان نداره ذهنتو بخونه  حتما با کسی حرف زدی یا نوشتی

اصصصصلا حرف نزدم . حتی سرچ هم نکردم . همبن باعث شد که پشمام بریزه . فقط در حد یه فکر گذرا اومد تو ذهنم و رفت در حد دو سه ثانیه .

اما وقتی اومد تو اکسپلورم یادم اومد که عهههه من ب این اونروز فکر میکردم 😑😑😑

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
دیگ اینجوریشو نشنیده بودم 😂😮

حقیقت داره

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
من تاحالا همچین چیزی نشنیدم ولی مگ میشه همه چی فقط یه اتفاق باشه

ببین اینستا هوش مصنوعی داره این درسته 

میتونه به سرچ های گوگل یا پیامای گوشیت دسترسی پیدا کنه اینم قابل قبوله 

اما وقتی فقط راجبه یه موضوعی صحبت کردی اونو دیگ چطور تشخیص میده؟ این عجیبه