ارزو۴۷۴۷ مدیر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 866 عنوان شوهرم قرتی میشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 3263 بازدید | 127 پست دوست شوهرم دکتر زیبایی امروز باشوهرم رفتم بوتاکس کنم ..اونم خط اخمش ۵ سیسی بوتاکس کرد، گفتم زشته ..گفت زشت پیرزنه بی دندونهسال پیشم میرفتم لیزر چند بار با من اومد زیر بغلهاشو لیزر کرد 1402/12/13 | 01:24 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhaneh_sz عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 1671 شوهر منم بینی اش عمل کرده ارتودنسی کرده اردیبهشت مو هم میکاره انگار مردها رقابت دارن باهم ... مو خیلی مهمه تو ازدواج نه؟من داداشم یکم موها جلوش ریخته. ارثیه تو خانوادمونمیخواد بکاره اما میگن حاش میمونه تا چند ماهو اینا دنبال فرصت خالیه که نداره. مجردم هسداداش دامادمون هم مو کاشته خوب شده انگاری میشه واسه من و خانوادم یه صلوات بفرستید؟💚
834567 عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 2229 چ ربطی داره؟کار ب بوتاکس ندارم ولی زیر بغلش و لیزر هم نکنه شیو ک میکنهچطور با ژیلت زدن قرتی بازی نیست ولی لیزر بده؟ بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!
همسرمدنیام عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 5943 چند روز پیش تو تاپیک حرف شدم گفتم من شوهرم بینی اش عمل کرده ارتودنسی کرده اردیبهشت مو میکاره ... فک کن مرد با اون همه ابهت بینی عروسکی🤮🤮🤮🤮🤮ببخشیداااا مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
princeess عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 2277 نه شوهر من میگفت جونتر میزنه سنم بعد بوتاکس😅 خوبه من الان شوهرم جلو سرش کچل شده میگه مو بکارم جوونتر بشمهمش کلاه سرش😊 وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
متولد١٣٩٩ عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 16738 شوهر منم بینی اش عمل کرده ارتودنسی کرده اردیبهشت مو هم میکاره انگار مردها رقابت دارن باهم ... یادم اومد ۷ تا دندونش ایمپلنته متنفره از دندون کشیدنبلیچ هم کرده خداروشکر تو فاز عمل بینی نیست البته فعلااااا😑 هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️
princeess عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 2277 مو خیلی مهمه تو ازدواج نه؟ من داداشم یکم موها جلوش ریخته. ارثیه تو خانوادمون میخواد بکاره اما میگن ... اره ردش تا دوماه میمونهبرادر شوهرم کاشت خیلی خوب شده😍 وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
princeess عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 2277 فک کن مرد با اون همه ابهت بینی عروسکی🤮🤮🤮🤮🤮ببخشیداااا نه عزیزم من ده سال تحقیق کردم تا دکتر پیدا کردمدکتر طبیعی طبیعی عمل کرده به حدی که دوستش متوجه نشد عمل کرده۵۰ میلیون پول دکتر دادم😊 وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
834567 عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 2229 فک کن مرد با اون همه ابهت بینی عروسکی🤮🤮🤮🤮🤮ببخشیداااا مردا ادم نیستن؟چون مرده محکومه ب اینکه دماغش گنده باشه، حتما سبیل و ریش داشته باشه، لیزر نکنه و....نی نی سایتیا یا از این ور بوم میوفتن یا از اون ور بوم. مرد هم ادم حق داره هرجور ک خواست بدنش و تغییر بده چون بدن خودشه بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!
اسم_من_ماهسون عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 7363 خب شکر خدا اینم حل شد خانوما..... بریم تاپیک بعدی ✋ 😂😂😂😂😂😂 خدایا بی نهایت شکرت❤️
ارزو۴۷۴۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 866 ولی من خوشم نمیاد به روش نمیارم نمیگم مرد بو گندو دوست دارم ولی از مرد پر ادا هم که دم به دقیقه تو ... شوهر من یه روز درمیون دوش میگیره..برعکس من که هرروز میرمسعی میکنه بهترین ژل مو رو بزنه به خودش برسه...امپلنت کنه...واسه خودش تا جایی که بتونه خرج میکنه😂
princeess عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 2277 یادم اومد ۷ تا دندونش ایمپلنته متنفره از دندون کشیدن بلیچ هم کرده خداروشکر تو فاز عمل بینی ن ... 🤣🤣🤣من شوهرم تو بچگی بینی اش با میلگرد شکستبرا همین مجبور شده عمل کنه زیبایی هم انجام داد وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
متولد١٣٩٩ عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 16738 دمش گرم یکم ازش یاد بگیر خاهر من حوصله این اداها ندارم عزیزم همینکه همیشه تمیز و اراسته باشم واسم کافیهمن غذا کم میخورم ولی هرچی باشه میخورم ایشون شب فقط سالاد بروکلی و روغن زیتون با سیب زمینی ابپز و ماست چکیده میخوره…کلا مثل نوزادا غذاش جداس😑 هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️
همسرمدنیام عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 5943 نه عزیزم من ده سال تحقیق کردم تا دکتر پیدا کردم دکتر طبیعی طبیعی میکاره به حدی که دوستش متوجه نشد ع ... مگه دماغ رو میکارن؟؟ اگ طبیعی دوس داشت چرا مال خودشو عمل کرد هر چی باشه هر چقدرم داده باشی بازم عمل خودشو نشون میده مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
چیکوناز عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 544 همسر من موهاش خدادادی خوبه.بوتاکس کرده.خط ریشم لیزر کرده در فکر عمل بینی هم هست.خیلی به لباساشم میرسه مثل زنا هی میگه لباس ندارم بپوشم.حالا کلی هم لباس داره . من بدم میاد.