2777
2789
عنوان

شوهرم قرتی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3262 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووو چقد بد و سخت خداصبرت بده والا منم ازاین اداها متنفرم حق داری خدایی👍 ادم کم بخوره همه چی بخ ...

میگم که بدم میاد از این اداهاش 

هرکی ببینه میگه مثلا زنش چه کیفی میکنه اینقدر ایشون اراسته هست ولی نمیدونه تو خونه ما سر یه کم چاشنی سالاد ایشون جنگ جهانی به پا میشه سر ریختن اسکراب صورتش توسط بچم میره تو قیافه و این داستان ادامه دارد😑

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

ای جانم همچنین گلم..پس توام این داستان داری🙈😅

اره ولی واسم مهم نیست چون خودمم اشتیاقی ندارم اما نذاشتم شوهرم بفهمه…از سر اجبار نقش بازی میکنم 

نه ما هردومون داغیم ولی با بچه خوب نمیشه همیشه...همش هول هولکیه🙈😂

اشکال نداره مهم با هم ساختنه الهی همیشه خوشبخت باشید😘

وا منم شوهرم و خودم میخواییم بوتاکس کنیم چه ربطی داره شوهر منم میخواد لیزر کنه دید برا من خوب شده ...

منم پسرم لیزر کردم پاکسازی صورت. رنگ همه چی 

زنده باد نعمت موسوی 
وا منم شوهرم و خودم میخواییم بوتاکس کنیم چه ربطی داره شوهر منم میخواد لیزر کنه دید برا من خوب شده ...

چ لیزری استفاده کردید ببخشید پوست شما تیره هست؟بعد چند جلسه کامل تموم شد

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

اگه در آینده با شوهرم سر کرمای روتین پوستی دعوامون بشه چی؟😅

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷