2777
2789

خانوما من سه ساله اقدامم تمامممم مراحل درمانم طی کردم 

درمرحله اخر دکترم گفت باید iui‌انجام بدی ولی من بیخیال شدم دکترمو عوض کردم چون مخالفتای زیادی بود حتی شوهرم واقعا نمیدونم چرا اینقد بد برداشت میکنن اللن دکترجدیدمم بعد چند دوره دارو امپول iui رو پیشنهاد داده و خیلی ریلکس بهم گفت انجام میده و منم خیلی ریلکس و بدون توضیح گفتم انجامش میدم الان اونایی ک انجام دادن میشه بگین مراحلش چحوریاست

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

آی یو ای مراحل خاصی نداره همون دارو های تزریقی و خوراکی مصرف میکنید.فقط همون روز که تخمک بالغ شده اسپرم شستشو داده شده رو داخل رحم تزریق میکنن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
آی یو ای مراحل خاصی نداره همون دارو های تزریقی و خوراکی مصرف میکنید.فقط همون روز که تخمک بالغ شده اس ...

واقعا تاثیرم داره؟

من دکترم گفت هزینه انتقال ۲ تومن میگیرع به نظرتون خوبه

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا تاثیرم داره؟ من دکترم گفت هزینه انتقال ۲ تومن میگیرع به نظرتون خوبه

خوبه به هرحال درصد گیرایشش از اقدام ساده بیشتره.من دوستم با آی یو ای ۳ قلو دار شد که البته دکتر یکیو بخاطر سلامتیش ریداکت کرد

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
خوبه به هرحال درصد گیرایشش از اقدام ساده بیشتره.من دوستم با آی یو ای ۳ قلو دار شد که البته دکتر یکیو ...

انشالله ک برامنم بگیرع

عزیرم ماهم اول خودمون نخواستیم بعد خدانخواسته

انشالله ک واسه هممون بخواد😢

اهوم شوهرت گرمه دلسرد نشده ؟

نسبت به چی بچه دار شدن؟

نه اون هنوز امید داره 

ولی من خسته شدم اون نمیزاره کنار بکشم میگ باید تلاشمونو بکنیم هنوز قویتراز من پابه پام میاد مطمئنم این ادم تاابدم که طول بکشه پا پس نمیکشه

خوش بحالت توهم لذتشو ببربی استرس عزیزمن

مگ شوهر شما کنار کشیده 

ن شاید باورت نشه ولی از ته دلم میگم دلم میخواد بیخیال شه تحمل ابن حجم تز بار روانی واقعا برام سخته دارو خاو امپولای هورمونی رو ک میزنم دائم در حالت گریه و عصبانیتم اون خیلی درکش بالاست حتی در بدتربن شرایط مهربونانه باهام رفتار میکنه ارومم میکنه 

ولی من میترسم ازم خسته شه اون میدونه دست خودم نیست میفهمه ‌ولی باز میگم بلخره ادم تحملی داره نمیخوام واسه بچه زندگیمو از دست بدم یا شوهرمو خسته کنم😔😔

از یه طرفم اون عاشق بچست خجالت میکشم اگ نتونم تنها این ارزوشو براورده کنم