یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
میای از همین امشب بخونیم آیدی تلگرام یا رکبیکا بدم واقعا اگه هدفت پزشکیو دندنه
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
به نظرت از الان ۳ رقمی میشه ؟ زیر ۳۰۰ اینا البته اگه زیاااد بخونیم
ببین بستگی به خودمون داره من امروز مهمونی بودم درس گذاشته بودم کنار میگفتم نمیشه
یکی تو موقعیتی کنکور قبول شده بود که همه میگفتن دیره رتبش عالی من تصمیم فتم بخونم تو هم بخون رتبه اش دورقمی شد