2777
2789
عنوان

انگشتم اینجوری شده +عکس

211 بازدید | 6 پست

کنار انگشتم و زیر ناخنم اینجوری شده چیکار کنم درد میکنه و هی آب میده یکم خسته شدم از دکتر دیگه انقدر این ماه به دکتر بودم تاحالا دست شما اینجوری نشده؟ 

ناخنت روبدگرفتی رفته توی گوشت چرک کرده 

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ناخنمو همین الان گرفتم که ببینم چه خبره زیرش ناخنام همیشه بلنده اما یه هفته هست این درد میکنه ساک ...

من یه دفعه بغل ناخنم بادکرده بودوحشتناک دردمیکرد قرمزم شده بودچندوقت اینجوری بود بعدیه حالت آب زرد اومدازش چندروزبعدشم کامل خوب شد شمام احتمالا عفونت کرده اگه عفونت باشه میگن پیازروبزاری روبرنج کهمیخواددم بکشه پخته بشه بعدبزاری جایی که عفونت کرده خوبه

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
من یه دفعه بغل ناخنم بادکرده بودوحشتناک دردمیکرد قرمزم شده بودچندوقت اینجوری بود بعدیه حالت آب زرد ا ...

ممنون شما خودت انجام دادی خوب شد یا نه همینجوری خوب شد اخه زیر بغلمم همزمان اندازه یه نخود سفت شده بدجور درد میکنه

ممنون شما خودت انجام دادی خوب شد یا نه همینجوری خوب شد اخه زیر بغلمم همزمان اندازه یه نخود سفت شده ب ...

نه انجام ندادم مامانم هی میگفتن بزاریادم میرفت تااینکه خودش سرباز کرد

چرامامی کرمی چیزی میزنی؟

نه انجام ندادم مامانم هی میگفتن بزاریادم میرفت تااینکه خودش سرباز کرد چرامامی کرمی چیزی میزنی؟

اها نه بابا هیچیم استفاده نمیکنم نمیدونم چرا اینجوری شده زیر بغلمو همیشه تیغ میزنم