2777
2789
عنوان

هدیه مضر، چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 24 پست
😑مثلا اونای دیگه ک ب اسم گرانیت و کوفت زهر مار استفاده میکنیم مضر نیستن 

درسته، من الان چند تا روحی قدیمی و یه استیل و پیرکس استفاده میکنم، قصد داشتم استیل کامل بخرم

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
در حد داغ کردن برنج یا غذاهای خشک که اشکال نداره. یا میتونی میوه ‌و ... توش بذاری سبزی بشوری ...

اینم میشه

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتم عین همن

ببین گلی قابلمه های خوب و قشنگیه فقط ببر این مغازه های تعمیرات قابلمه برات داخلشو گرانیت بزنن قشنگ استفاده کن دیگه ضرر نداره من خودم قابلمه هامو دادم تعمیر داخلشو گرانیت زدن عالی شده

ببین گلی قابلمه های خوب و قشنگیه فقط ببر این مغازه های تعمیرات قابلمه برات داخلشو گرانیت بزنن قشنگ ا ...

چقدر هزینه داره؟