2777
2789

واقعا یه نصیحت

من سال پیش وقتی فهمیدم مامانم بارداره افسرده شدم 

چون خانواده ما یه خانواده سه نفره شاد بود و هرکاری دلمون می خواست به راحتی میکردیم 

ولی از وقتی مامانم باردار شد خیلی همه چی تو گوه شد 

بچه هم ریفلاکس داره هم کولیک و من کنکوریم و واقعا دیوانم می‌کنه بعد از یک سال نیم اشک گریه بدبختی رفتیم پیش روان پزشک علاوه بر افسردگی اختلال اسکیزوئید هم دارم 

نمی دونم با چه منطقی با اختلاف سنی بچه دار میشد ولی لطفاً نکنید 

من تنها نیستم دوتا از دوستام که حالا اون ۱۳ و ۱۵ اختلاف داشتنم خیلی وضع روحی خرابی گرفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون واقعا برا یه فرد تو بلوغ خجالت آوره مامانش بچه دار شده 

وقتی بچه به دنیا میاد خودتون می دونید کل فامیل میریزن تو خونه و پدر هفت جد آباد بچه اول درمیاد 

خیلی سختی داره 

خیلیییی 

اگه بتونی رو دوست دارید لطفاً انجامش ندید 

بچه دار شدن پدر و مادر هیچ ربطی به بچه نداره ، تنبلی خودتو گردن اون طفل ننداز

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

چشم داخل برنامه کارمون رو قرار میدیم😕😕😕

خیلی خودخواه هستی

منم اختلاف سنی با خواهرم همینقدر ولی اینجوری که شما اینقدر لوس حساس بودید نبود و کنکورش رو داد درسش هم خوند

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
اختلاف بین خواهرم کوچیکم وخواهر بزرگم ۱۵ سال هست اونقدر باهم ماشالله خوب ورفیق هستن .نه انگار تفاوت ...

اتفاقا منو و خواهرم و داداشم خیلی باهم خوبیم اصلا اختلاف سنیمون از هم دور نکرده

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی