2777
2789

باید اطلاعات بالایی در زمینه ای که صحبت می‌کنید داشته باشید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجور ذاتیه  اینجور چیزا یا بستیگی به محیطی داره توش بزرگ شدی … اگه اینارو نداری تنها راهش تمرین کردن یا شرکت تو کلاسای فن بیان و اینجور چیزاس من خودمم شدیدا این مشکل رو دارم 

از امروز که اومدم تو نی نی سایت دو تا تاپیک راجب همین موضوع زدم 

یجور ذاتیه  اینجور چیزا یا بستیگی به محیطی داره توش بزرگ شدی … اگه اینارو نداری تنها راهش تمرین ...

نه که تو این موضوع بد باشم فقط گاهی بی دلیل گوشه گیر میشم موضوعی واس صحبت ندارم بعد مثلا بقیه فکر میکنن فرد خیلی ساکت و آرومی ام

اطلاعات بالا

راجب هر چی نظر نده 

اگه چیزیو نمیدونی بگو نمیدونم الکی یه چیزی سرهم نکن 

اگه میخوای با کسی دو نفره حرف بزنی بیشتر درباره ی خودش ازش سوال بپرس مردم عاشق اینن که راجب خودشون حرف بزنن و این باعث میشه از صحبت باهات لذت ببرن.

اگه میخوای راجب خودت حرف بزنی فقططط چیزای جالب راجب خودت بگو نه چیزایی مثل پز دادن و فلان.

وقتی حرف میزنن یا حرف میزنی ارتباط چشمی برقرار کن.

همیشه طنز و لبخندای کوچیک به کار ببر.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
نه که تو این موضوع بد باشم فقط گاهی بی دلیل گوشه گیر میشم موضوعی واس صحبت ندارم بعد مثلا بقیه فکر می ...

ببین فقط کافیه یدونه فقط یدونهههه چیز مشترک بین خودتون پیدا کنی حتی جنسیت، بعد کم کم ازش سوال میپرسی راجب خودش یهویی میبینی موضوع یه عالمه اومد جوری که نمیدونی راجب کدوم حرف بزنی.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
اطلاعات بالا راجب هر چی نظر نده  اگه چیزیو نمیدونی بگو نمیدونم الکی یه چیزی سرهم نکن  ا ...

مرسی از راهنماییت،یه سوال دیگه من وقتی میرم مهمونی یا مجلسی جایی کلا خود به خود گوشه گیر میشم درصورتی که چنین فردی نیستم فقط تو مجلسی جایی اینجور میشم و نمیتونم لذت ببرم یچا میشینم منتظر میمونم یکی بیاد باهام حرف بزنه،ولی خیلی دوست دارم خودم فردی باشم که برم سمت بقیه و سر صحبت باز کنم منتهی نمیدونم چجوری اصلاح کنم خودم رو

مرسی از راهنماییت،یه سوال دیگه من وقتی میرم مهمونی یا مجلسی جایی کلا خود به خود گوشه گیر میشم درصورت ...

ببین این مورد نمیتونم نظر بدم من با اینکه بچگیم جوری بود که بگم همه فکر میکنن الان باید یه دختر افسرده باشم ولی کلا توی ذاتمه این که دوست دارم با همه حرف بزنم و خودم پیش قدم میشم.

شما از اضطرابیه که دارید که مثلا می‌ترسید خرابکاری کنید اگه حرف بزنید یا اینکه خجالت میکشید؟

ببین فقط کافیه یدونه فقط یدونهههه چیز مشترک بین خودتون پیدا کنی حتی جنسیت، بعد کم کم ازش سوال میپرسی ...

نمیدونم چرا اون لحظه همه چی یادم میره😂تو ارتباط برقرار کردن با هرکسی یذره ضعیفم همش حس میکنم عه این طرف منو تحویل نمیگیره محل نمیده.....

ببین این مورد نمیتونم نظر بدم من با اینکه بچگیم جوری بود که بگم همه فکر میکنن الان باید یه دختر افسر ...

نه اصلا استرس ندارم میترسم طرفم استقبال نکنه ازم به هر نحوی بدش بیاد یا هرچی