2777
2789
عنوان

تو دانشگاه اینجوریه که...🗿👩‍🦯

365 بازدید | 20 پست

دخترای خاله زنک زیادن

مثلا اگه پسری مغرور و سرسنگین باشه، میگن اه اینو نگا چقد مغروره فک کرده کیه:/

اگه پسری هم طرز برخورد درست با دخترا رو بلد باشه (واقعا هول یا هیز نباشه ها)، بهش میگن هه فلانی هول دختره!

یعنی چیزیه که الان تو یه هفته به عینه دیدم پشت سر دوتا پسر با دوتا شخصیت این مدلی این حرفارو زدن!

الحق که دانشگاه جای عجیبیه..

اونوقت من موندم الان مثلا پشت سر من دارن چی میگن؟:/

هرچندا من تو دانشگاه مغرورم ولی تو بیمارستان خودمونیم

ولی همچنان پسرا رو آقای فلانی خطاب میکنم و فاصله مو رعایت میکنم ولی خب وقتی پشت سر بی حاشیه ترین ادما این چیزارو میگن، قطعا پشت سر منم حرف و حدیث میگن...

قطعااااااا میگن شک نکن پس بیخیال مهم نباشه بدات ب ی ورت بگیر

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دانشگاه هم مثل هرجای دیگ از این حرفا زیاده خودتو درگیر حاشیه نکن

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

بی حاشیه باش

اگر ازت سوال شد با لبخند و آرامش جواب بده بی توجه به جنسیت

درخواست دادن اگر وا به میلت نبود خیلی محترمانمحترمانه و دون اینکه ب کسی بگی رد کن

با هرکسی نپر

به قول شیر شایع ک میگه هرجایی هارو تحویل نگیر هرجایی نرو شان داشته باش اهمیت نداره از کی حرف می شنوی

کدوم دانشگاهین؟ من دانشگاهم والا جوش زیادم اینطور نیست وی خب همه آدمی پیدا میشه بالاخره

علوم پزشکیم 

دانشکده مون ورودی کم میگیره و کوچیکه و جزو پرحاشیه ترین دانشکده هاست

یعنی کافیه پاتو یکم چپکی بذاری، فرداش کل دانشکده و دانشگاه و.. میدونن...

بدبختی اینکه دخترای خاله زنک هم زیاد داره

پسراشو نمیدونم ولی

من دانشگاه تهران بودیم واقعا همینه ترمای اولم همه توهمن

عه منم دانشگاه تهرانم😁🌱

ولی بچه های ما زیادم اینطور نبودن

نمیگم کلا نبودنا...

یسریا بودن . خیلی هم خاله زنک بودن ولی زیادم نبودن تعدادشون 

🙏🏻لطفا تحت هیچ شرایطی لایک نکنید🙏🏻   

آدمای خاله زنک همه جا هسن نه تنها تو دانشگاه.. هر جوری ک دوست داری باش خودت میشه بپرسم چه رشته ای ...

عزیزم علوم پزشکیم شرمنده نمیتونم رشته دقیقمو بگم چون قبلا چند بار شناسایی شدم..💔