2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه علائمی داشتید که دکتر براتون آمپول تجویز کرد؟ قبلا سابقه سقط داشتید؟

نه کمردرد شدید و دل درد 

خودم گفتم زایمان زودرس نشه !!

دکتر گفت آمپول مینویسم برات

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود...... 
من بارداری پرخطر داشتم

متوجه هستم.

علائمی که دکتر متوجه شد بارداری پر خطر هستید؟ لکه بینی دردهای ناجور وجود کیست؟

ببخشید پارسال از ماه اول بارداری درد داشتم اما دکتر تشخیص نداد متاسفانه بچه ام سالم ۴/۵ ماهه با کیسه آب سالم و ضربان قلب نرمال و وزن نرمال سقط شد طی ۲۴ ساعت درد زودرس

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
نه کمردرد شدید و دل درد  خودم گفتم زایمان زودرس نشه !! دکتر گفت آمپول مینویسم برات

دکتر نادان من هیچ

فقط چند روز قرص معده داد

خودم دیدم معده درد ندارم فقط پرهیز کنم غذای سرد و باد دار نخورم بهتره.

متوجه هستم. علائمی که دکتر متوجه شد بارداری پر خطر هستید؟ لکه بینی دردهای ناجور وجود کیست؟ ببخشید ...

من ماه چهارم سونو رفتم و دکتر سونوگرافی متوجه شد که دهانه ی رحم داره باز میشه و وضعیت قرارگیری جنین خوب نیست گفت توی ماشین بخوابم و مستقیم برم بیمارستان اونجا یکسری کارهای درمانی انجام دادم و استراحت مطلق شدم و تا آخر آمپول زدم روزای سختی بود ولی گذشت انشاءالله شما اینبار به راحتی این دوران رو سپری کنی عزیزم

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
من ماه چهارم سونو رفتم و دکتر سونوگرافی متوجه شد که دهانه ی رحم داره باز میشه و وضعیت قرارگیری جنین ...

توکل به خدا 

۲ ساعت قبل سقط حتی طول سرویکس ۳۳ بود با سونو واژینال.

الله اکبر که خداوند خودش میده و خودش میگیره

توکل به خدا  ۲ ساعت قبل سقط حتی طول سرویکس ۳۳ بود با سونو واژینال. الله اکبر که خداوند خودش م ...

انشاءالله بهترینش رو بهت بده توکل به خدا دلت قرص

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم