یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اونهم منتظر شماس ذکر چیه عزبزم سر صبحت رو خودت وا کن
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
صبح داخل اینستا یه چیز این مدلی دیدم کامنت ها هم گفته بودن ما انجام دادیم طرف سریع برگشته بود ولی راستش مطمئن نیستم و زیاد به این مدل کارا اعتقاد ندارم بذار چک کنم ببینم اسکرین نگرفتم از کارهایی که باید میکردی
عزیزم ذکر و دعا مشکلات حل نمیکنه حرف بزنین مشکل حل کنید مهم نیست کی شروع میکنه مهم اینه که حل بشه وگرنه کنار گذاشتن بخشیدن الکی یا فقط آشتی کردن به درد نمیخوره
طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍