2777
2789
عنوان

بیاین براتون حمد بخونم

37 بازدید | 10 پست

ی کامنت بزارید لطفا

الهی که این دم اذانی هم حاجت شما و هم من براورده بشه💚

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

ممنونم

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان‌شاءالله، ان‌شاءالله 

براتون ۵تا خوندم

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

لطفا دعا کنید به درامد برسم و بی پولی نکشم😔🤲🏻 من باید کمک خرج خانوادم باشم.

لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم همیشه.

زحمت هام نتیجه بدن و شرمنده مامان بابام نشم.

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

محمدرضا

جواد

سعید

جواد

طاهره

سمیه

مهدیه

فائزه

طیبه

رضا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

لطفا دعا کنید به درامد برسم و بی پولی نکشم😔🤲🏻 من باید کمک خرج خانوادم باشم. لطفا دعا کنید از خطا ...

ان شالله همه چیز درست میشه

محمدرضا جواد سعید جواد طاهره سمیه مهدیه فائزه طیبه رضا

برای همه اسم ها و خودتون نفری ۵تا خوندم

ان شالله همه چیز درست میشه

ممنونم ازت

برای همه اسم ها و خودتون نفری ۵تا خوندم

خدا خیرت بده