2777
2789

زنگ زد همین چند دیقه پیش گفت من نمیتونم از چهارپایه اینا بالا برم کارامو بکنم خونه تکونی تو جوونی بیا کمک کن منم والا اصلا بهشون هنوز نگفتم چون تازه تازه دوماهم شده و اصلا تا حالا سونوگرافی هم نرفتم دکتر رفتم ولی اون دکتر نپسنیدم دکتر مورد پسند خودمم واسه چند وقت دیگه وقت داده یک هفته بعد میخام برم پیشش چون خیلی دکتر خوبیه سرش شلوغه خلاصه من به مادرشوهرم گفتم که نمیتونم بیام امروز بهونه های الکی سر هم کردم گفت فردا بیا یجوری هم گفت ک دیگه نتونستم چیزی بگم بازم نگفتم میام ولی اون کفت پس فردا بیا دیگه منم منتظرم فلان 

حالا چیکار کنم ب نظرتون برم 

یا چی 

یا بهش بگم حاملم اخه اصن نمیخاستم هنوز بگم خیلی زوددههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حامله بودم تا سه ماهگیم کلی بهانه که مریضم و فلانم آوردم که نرم خونشون چون خیلی تابلو بودم در آخر ...

من میترسم بگم اگه بعدا خدای نکرده اتفاقی بیوفته ابرو برام نمیزارن مادرشوهرم خیلی فضوله میره همجا میگه

چون امروز بهانه اوردی راستش رو نگی می‌فهمه همه برا در رفتنه،پس ب نظرم یا بگو پریودی یا حامله و تمام 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من میترسم بگم اگه بعدا خدای نکرده اتفاقی بیوفته ابرو برام نمیزارن مادرشوهرم خیلی فضوله میره همجا میگ ...

واسه منم همینن ما که قصد داشتیم تا ۵ ماه نگیم ولی دیگه انقدر تابلو بودم هرکی منو میدید از قیافم میفهمید دیگه سپردم به خدا و اعلام کردم 

خانواده شوهر‌من که اهل دعا جادو هم هستن از وقتی که گفتم همش نگرانم 

چون امروز بهانه اوردی راستش رو نگی می‌فهمه همه برا در رفتنه،پس ب نظرم یا بگو پریودی یا حامله و تمام& ...

اخه مادرشوهرم اعتقادی ب پریود نداره میگه چیزی نیست ک با ی مسکن حل میشه خودشم همیشه کار میکرده و فلان فلان🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😭