2777
2789

سلام ، لطفا سرزنشم نکنین چون به خدا من نمی‌خواستم آنقدر زود بچه دار بشم .

متاسفانه در اولین رابطه با شوهرم باردار شدم ، با وجود مصرف سه روز پشت هم قرص اورژانسی و دمنوش زعفران اما باز هم باردار شدم در حالی که نمی‌خواستم .

اول ازدواجمون هست و همیشه من با این موضوع که بخوام از شوهرم چیزی بخوام مشکل داشتم و روم نمیشد .

خودمم هم دانشجو ام هم که تدریس خصوصی میکنم اما این مدت واقعا آنقدر دچار تغییر و تحول حالم بودم که نتونستم درست کار کنم .

شوهرم عاشق بچست و هر بار بحث برای نداشتنش شده به شدت مخالفه ، مادرم در جریان احوالاتم هست ولی برادرم رو روم نشده بگم و اینکه پدرمم که کلا هیچ ارتباطی باهاش نداریم .

اما مشکل من اینجاست که خودم شدیدا در کودکی خلأ عاطفی و مادی داشتم و به سختی بزرگ شدم و یک دختر مستقل اما زخم دیده هستم .

حالا میترسم همچین شرایطی برای بچمم پیش بیاد چون که احساس میکنم شوهرم فقط لفظا محبت و مهر داره ولی به فکر من و بچه نیست .

بعد اینکه الان هم از هم دوریم و دو شهر مختلف دانشجوییم .

اما شرایط مالی همسرم خوبه ، فقط خودش میگه گرفتار فروش یک ملک هست تا دستش باز بشه .

آخه من باردارم الان تغذیه ام فرق می‌کنه با بقیه ، یکبار نگفتم برات پول میریزم برو یک چیزی برای خودت بخر .

یا که بگه برات میخرم میفرستم .

من خیلی خجالت میکشم ازش چیزی بخوام .

چیکار کنم به خدا بعضی اوقات فکر میکنم بچم اگر به این دنیا نیاد خوشبختر هست .

هیشکی و ندارم دردامو بهش بگم .

آخه تا کی باید بی کسی بکشم .

اینم بگم با خانواده شوهرم اصلا ارتباطی ندارم ، نه اینکه نخوام ، اتفاقا عاشقشونم اما اونا دوستم ندارند .

تو رو خدا کمکم کنین دارم دیوونه میشم.

خودم عاشق درس و تحصیلم اما الان زندگیم رو به نابودیه

خدا جون لطفا کمکم کن 💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بعد اینکه راحت بوده باشی باردار میشدی و سفت سخت جلوگیزی میکردی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

قدر داشته هات رو بدون خواهرم،چشم انتظار بچه بودن خیلیییییییییب درد سختیه

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند

الان بارداری سرزنش و نصبحت و انتقاد راه حل مشکل تو نیست 

دوم اینکه سعی کن توی یک شهر دانشجو باشید نمیدونم انتقالی یا هرچی 

سوم اینکه مردها تا جیزی نگی چیزی نمیخرن و نمیدونم 

من عاشق اینم باردار باشند و ناز کنم کمی ناز کن 

اگه نازنکنی نازت خریدار نخواهد داشت الان که فرصت ناز و اداست ناز کن که خریدارش زیاده 

رفتید زیر یک سقف ؟یا نامزدید؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عزیزم شوهرته مگه باهاش رودرواسی داری چرا هیچی بهش نمیگی

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍