2777
2789

ی چیزی ذهنمو خیلی درگیر کرده اینه که هممون دوس داریم کسی راجب پوشش کسی اظهار نظر نکنه و واقعا هم این کار درسته 

ولی چیزی ک ذهنمو مشغول کرده اینه ک چرا تا بحث پوشش میشه هممون سعی میکنیم کاری به کار کسی نداشته باشیم ولی وقتی ی نفر عکسشو میزاره یا ی نفرو میبینیم فوری میگیم وای ببین چقد ارایش داره یا اگه ارایش نکرده باشه میگیم ببین فلانی افسردگی داره لا اگه چاق باشه یا لاغر باشه برچسب نی قلیون و استخون بهش میزنیم و راحت دل طرف و میشکنیم یا اگه دماغش گنده باشه و هزاران چیز دیگه ....یا مثلا راجب رنگ موی بقیه نظر میدیم ک ببین فلانی زرد عقدیه یا مثلا ببین فلانی چقد سیاهه 

چرا این و رواج نمیدیم ک اگر هر کس دوس داره هر پوششی داشته باشه  و بقیه حق دخالت کردن ندارن پس لطفا فقط تو بحث پوشش به بقیه کاری نداشته باشید بلکه تو بحث سلیقشون تو نوع لباس و رنگ مو و رنگ پوست و اینکه یکی چاقه و اینکه یکی لاغره به بقیه کاری نداشته باشیم تا وقتی ک آسیبی به ما نمیرسونن 

خیلی وقتا تو نی نی سایت میبینم یکی عکس یکیو گذاشته و زیرش بقیه چقد اظهار نظر میکنن که اگه این کارو کنه خوشگل تر میشه اگه موهاشو کراتین کنه بهتر میشه اگه عمل کنه ال میشه خواهشا تو اینجور چیزام اظهار نظر نکنید ممکونم ک تاپیکمو خوندید 🙏به امید آگاهی و زندگی بهتر

کمککک🥲

از این مدادا هستا من رنگ صورتیشو خریدم این بچه  رفته زده به لباش هرکاری میکنیم پاک نمیشههه لبش سه برابر نشون میده راه حل بدیددد😂🤣

ببخشید استارتر تاپیک نمیتونم بزنم قشنگم🥲🫀

سردار بزرگ وارد میشود همگی سلامت باشید 🫂🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.