2777
2789
عنوان

نقد رمان

83 بازدید | 8 پست

سلام؛ یک قسمت از یک رمان رو براتون می‌خوام بفرستم. از اوایل رمان برداشته شده😂🤦‍♀️منم میخوام بنویسم میخوام بدونم چه ایرادایی داره.پلیسیه❤️🫂

هوا سرد و بدن بی‌جانم روی آسفالت ترک‌خورده رها شده بود. در خودم مچاله می‌شوم و با آستین لباس خاکی‌ام خون بینی‌ام را پاک می‌کنم. تب دارم؟! نمی‌دانم. همه‌جا را تار می‌بینم و به جز سکوت بی‌رحم شب چیزی را نمی‌شنوم.

عضلات ضعیفم می‌لرزند و بغض سنگین چانه‌ام را می‌لرزاند. سر دردناکم را رو به آسمان بلند می‌کنم. می‌بینم که چیزی به جز ماهی که پشت ابر پنهان شده، دیده نمی‌شود.

کف دستم را روی زمین می‌گذارم و با ناله‌ی خفیفی که از فرط بدن زخمی‌ام است از جایم بلند می‌شوم. نگاهی به سرتاپایم می‌اندازم، لباس‌هایم خاکی‌ست و قطره‌هایی از خون بر روی آستین‌های سفیدم خودنمایی می‌کنند.

چشم روی هم می‌فشارم تا همه‌چیز را به یاد بیاورم؛ ولی فقط صدای جیغ و فریادهایم را می‌شنوم و در آخر تصویری محو از من که ناباورانه با دیدن جسم بی‌جان فردی عقب‌گرد می‌کنم... .

خب اینجا که نمیشه یک قسمت از رمان نقد کرد 

کل نوشته نابود میشه

ما نمی‌فهمیم شخصیت کجا شکل میگیره

اصلا شکل میگیره

نمیگیره

تبدیل به شخصیت شده یا هنوز تیپ هست

فضا و مکان رو نمی‌فهمیم 

نوع روایت رو شاید خیلی هنر کنیم بفهمیم یا زاویه دید رو 

اینجا مکانی نیست برای نقد رمان

اونم رمان که بسیار پیچیده تر هست از داستان کوتاه 

بهترین مکان برای نقد

انجمن هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظور اینه به عنوان شروع خوبه؟قلم و اینا

آره خوبه اما بعدش مهمه که بتونی این گره های گم و گیجی اول داستان رو برامون باز کنی 

چون رمان از آخر رو به اول می‌ره

یعنی اوایل شما نمیدونی چی به چیه

اما آخرش اول رمان برات مشخص و باز میشه

اونم در روایت های خطی

اگه شکست زمان و مکانی داشته باشه که نه

مثل فانوس دریایی وولف یا خشم و هیاهو فاکنر و شازده احتجاب گلشیری

خواهش میکنم چه کتابهایی میخونی؟ رشته تحصیلیت چیه؟؟ عناصر داستان رو میشناسی؟؟؟؟

بیشتر کتاب‌های جنایی یا ترسناک رو می‌خونم یه اطلاعاتی از عناصر داستان میدونم،منظورتون پیرنگ و مقدمه و ایناس؟❤️

بیشتر کتاب‌های جنایی یا ترسناک رو می‌خونم یه اطلاعاتی از عناصر داستان میدونم،منظورتون پیرنگ و مقدمه ...

آره

کتاب عناصر داستان از میرصادقی رو بخون محشره 

همچنین صدسال داستان‌نویسی و هشتاد سال داستان نویسی از حسن میرعابدینی