2777
2789
عنوان

درست کردن ساندویج سرد

489 بازدید | 13 پست

دوستان میخوام ساندویج سرد درست کنم لقمه نون باگتی درست کنم برای شام مهمونی خودمونی دارم از الان درست کنم هرلقمرو بزارم مشما فریزر بزارم یخچال ایا خراب یا نونش خشک میشه لطفا راهنمایی کنین

ساندویچ کالباسه؟

چرا شامی کباب درست نمیکنی خوشمزه تره

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خوب بپوشونی نه

ازین ساندویچ سردای اماده ندیدی تو سوپرمارکتا میفروشن؟اونام میذارن یخچال

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
ساندویچ کالباسه؟ چرا شامی کباب درست نمیکنی خوشمزه تره

اره کالباسه ن این ساندویجه ک تازه ترند شده بود اینستا اونو میخوام درست کنم حالا الان درست کنم خراب میشه!؟ توش کاهو خیارشور با سس هست

اره کالباسه ن این ساندویجه ک تازه ترند شده بود اینستا اونو میخوام درست کنم حالا الان درست کنم خراب م ...

درست کن بزار تویه ظرف سلفون بکش روش بزار یخچال 

ولی اسی جان ناراحت نشیاا ولی کالباس یه غذای سلیقه ایی یه خیلیا دوست ندارن 

غذای اصلی ساندویچ سرده؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
اره کالباسه ن این ساندویجه ک تازه ترند شده بود اینستا اونو میخوام درست کنم حالا الان درست کنم خراب م ...

کاهو و خیار شور و گوجه و سس نزن بذار بعد خودشون بذارند.بقی۸ را لقمه بگیر سلفون بکش طوری نمیشه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️