2777
2789

به جای هزینه کرایو ک خیلیم زیاده با سرکه سیب طبیعی زگیلاتو از بین ببر

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برای من شدیده هیچ چیز جواب نمیده

ای وای متاسف

نوع چند hpvرو داری؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
تازه آزمایش دادم جوابش چتد روز دیگه میاد ولی شدیده

انشاالله ک نوع بی خطرش باشه 

انشالله هیچکس پیدا نشد کتر معرفی کنه

من اصالتا اردبیل هستم ولی ده سال میشه دیگ اردبیل زندگی نمیکنم براهمین اطلاعی از دکتراش ندارم

منم تازه اومدم مهمانم ولی خب دکتر پیدا نمیکنم

برو پیش یه متخصص زنان اون راهنماییت میکنه

واقعا خوبه ،؟

بله شک نونین حتما اگه یبار مراجعه کنین متوجه میشین .

اینجا کلا از رسم و رسوماته پزشکای زنان زیاد به مریض وقت نمیذارن زیاد مهربون و خوش خنده نیست اکثرا زمینه رو برا راحتی و دلگرمی مریضی فراهم نمیکنن و نهایت مدت زمان ویزیتشون برا مریض ۵ دقیقه طول میکشه ولی دکتر سهرابی کلا رفتارشون متفاوته مطبشون میدان یحیوی جنب ساختمان پاستور 

اگه پزشک معروف و با شهرت و اخلاق گند خواستین دکتر فیروزی دکتر فتحی دکتر کهنمویی و ....