2777
2789

من دختری بودم ک با وجود هررفتار بد خونواده خوشحال بودم شاد بودم تو بیرون بهم میگفتن خوشگلی لوندی باحالی ...

اما هر چی سنم رفت بالا انگار مادرم بیشتر سعی کرد تخریبم کنه،محدودترم کنه،منو زشت جلوه بده،انگار یکی ازم عیب و ایراد میگرفت شادتر و راضی تر بود و خودشم همیشه از ظاهرم ایراد میگیره 

از ی طرف پدرمم مثل کنه چسبیده بهم ولم نمیکنه انقدر پیگیرمه.اوایل نوجوونی برام مهم نبود خیلی شادبودم چون هنوز نمیتونستم خیلی چیزارو درک کنم 

اما الان که 20 سالمه دارم میبینم انگار مادرم برنده شد و تونست اعتماد بنفس منو ازم بگیره.تونست یکاری کنه من از خودم بدم بیاد الان که من دیگه خودمو دوست ندارم رابطش با من بهتره 

انگار از خداش بود...خسته شدم ...دخترایی بودن که حسرت لوندی منو میخوردن اما حالا چی ؟شدم یه بی احساس و بی روح 

یه جوری گفتی فکر کردم چهل سالت شد

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

چرا مشکلات خودت را ازچشم مادرت میبینی. شایدهمانوقت که نوجوان بودی بایه سری رفتارها که پسندمادرت نبودزندگی میکردی وادعای خوشحالی داشتی.چرا مادرکه ازهرکس به ادم نزدیک تره عیبت رابگه ناراحت بشی خب مادرمحرم تواست عیبت راگفته تابرطرفش کنی بهترازاین نبودکه عیبت راپشت سرت دیگران بگن. مادربعدازخدا ازهمه کس بتومحرمتراست وبعدخدا خوب ترامادرت میخواهد. اگرجایی گیرکردی کم آوردی بخودت بیا نندازگردن مادرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل منی منم از بچگی با مامانم درگیرم ۵تا بچه داره منو دوس نداره دیگه ولش کردم وقتی مجرد بودم خیلی سختی کشیدم همش بهم میگفت هیچکس تورو نمیگیره تنها راهش اینه باهاش سرد باشی

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
مثل منی منم از بچگی با مامانم درگیرم ۵تا بچه داره منو دوس نداره دیگه ولش کردم وقتی مجرد بودم خیلی سخ ...

بعضیا نمیدونم اینجا چرا میخوان بگن من عیب دارم 

من میگم مادرم رسما رو من عیب میزاره طرف میگه تو کارتو درست انجام بده 

من میگم 20سالمه هیچ انرژی ای ندارم میگن 20 سال سنی نیست

چرا سنی نیست؟ یه دختره 20 ساله باید پرانرژی تر از بقیه باشه

یه مادر چرا باید به بچش بگه زشتی ارایش میکنی زشتتر میشی؟؟

ی مادر چرا باید بگه اگه مثل من نیستی پس خوب نیستی و زشتی؟؟؟؟؟؟

مشکل از منه؟؟؟؟؟

مثل منی منم از بچگی با مامانم درگیرم ۵تا بچه داره منو دوس نداره دیگه ولش کردم وقتی مجرد بودم خیلی سخ ...

یه مادر چرا باید ب من بگه اگه ازدواج کردی باید مهریتو زیاد کنیم که خوشگل تر از تورو دید هرزه بازی در نیاره 

ی مادر چرا باید وقتی یکی ب دخترش توهین کرد هیچی نگه 

خلاصه من که الان۳۵ سالمه‌ نتونستم ان مامانم خوب باشم فقط باهاش سردم چون اگه جوابشو بدم بی احترامی کردم فقط باهاش سردم کار خودمو میکنم چون منو قبول نداره فایده هم نداره

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
بعضیا نمیدونم اینجا چرا میخوان بگن من عیب دارم  من میگم مادرم رسما رو من عیب میزاره طرف میگه ت ...

مادرت میخواد تحت سلطه‌ی خودش باشی

و تا زمانی که رام باشی بچه خوبی هستی براش🤦🏻‍♀️

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.