2777
2789
عنوان

اقدامی هایه لحظه میاین خاهش میکنم

341 بازدید | 17 پست

سلام من ۵ماه پیش پریودشدم قراربود ای یو ای کنم که ضخامن اندومترم کم بودوسط سیکل کنسل شد ولی داروهاش واستفاده کرده بودم الان بی بی چک زدم مثبت شده ایاامکان داره باردارباشم یاتاثیر آمپولاس 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

دیگه به بی بی چک اعتمادی نیس 

بروآز بده

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه به بی بی چک اعتمادی نیس  بروآز بده

صب میرم آزمایش میدم ولی دوس دارم بدونم مثبته یانه من کلی هزینه کردم واسه ای یو ای دکترم گفت این ماه باردارنمیشی ضخامتت خیلی خیلی کمه ۸تافولیکول داشتم بالغ بودن ولی ضخامتم کم بود درضمن پلی کیستیک هستم امکان باردارشدن طبیعیم خیلی کمه

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
دیگه به بی بی چک اعتمادی نیس  بروآز بده

صب میرم آزمایش میدم ولی دوس دارم بدونم مثبته یانه من کلی هزینه کردم واسه ای یو ای دکترم گفت نمیشه این ماه

کسی تجربه نداره از آمپولهای ای یو ای تاچندوقت کاذب نشون میده ؟؟؟

چندم دوره ات سونو رفتی که ضخامتت کم بوده وفولیکول خوب داشتی

۱۱پریودی رفتم ضخامت ۲ونیم ولی ۸تافولی خوب 

منم این ماه سونو گرفتم ضخامتم خیلی کمه ذخیره تخمدان هم پایینه ده روز دیگه میخام برم دکتر بگم ای یو ا ...

اتفاقا ای یو ای یه کمی طولانیه پروسش ...به نطرم لتروزول بخدر وامپول اچ ام جی بزن من ماه اول که خوردم باردارشدم ..البته اوابووست هم خوردم یه قوطی

اتفاقا ای یو ای یه کمی طولانیه پروسش ...به نطرم لتروزول بخدر وامپول اچ ام جی بزن من ماه اول که خوردم ...

پس همون امپول وقرص بزارم بنویسه برام ببینم چی میشه ولی خب میگن لتروزول باعث میشه ضخامت کم بشه