من الان دوروزه دارم از درد میمیرم روکش کردم اون دندون زیریه ک پایه اس پوسیده عفونت کرده ن اون مزه ام بخاطر اینه ک توی اون دندون روکش اب و مواد غذایی میره میمونه میگنده منم همینجورم . من ۴.۵ سالع روکش کردم دوساله اول اوکی بود رفته رفته داغون میشه دندون زیری هم بو میگیره هم عفونت . من مجبور نبودم نمیکردم روکش خوب نیس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره دیگه خودتم احساس میکنی من هرکی دیدم روکش کرده دهنش بو گرفته بخاطر عفونت هم بوی اون اب و مواد غذایی ک میره داخل دندون روکشی میمونه میگنده . م خودم بوشو حس میکنم ی موقع ب شوهرم میگم دهنم نیست بو میده فکر نکن دهنمه از دندونمه عفونت کرده اونم میگه اره میدونم من ک چیزی نگفتم ادم خودش خجالت میکشه ب هر حال من با غریبه ها زیاد حرف نمیزنم میترسم بو رو حس کنن . حالا قراره امروز ساعت ۴ برم دندون پزشکی ببینم چ میشه کرد چی میگه چون عفونت کرده لبم و لوپم باد کرده