2777
2789

سلام دخترم چن روز دیگه ۵ سالش تموم میشه الان دیدم یکی از دندونای پایینیش لق شده و پشتشون دوتا دندون دراورده بدون اینکه شیریا بیفتن دارم دیوونه میشم از نگرانی الان عکسشو میزارم 

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌یادمه دندون شیریهام محکم بود قبل اینکه دائمی ها دربیان میرفتم میکشیدم😢

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

تنها چیزی که نگرانی نداره دندونه

داداش من ی دندونش کلا رو لثه ش صاف دراومده بود همون بچگی ارتودنسی کرد همه ردیف شدن 

انشالله لازم نمیشه هیچوقت ولی خب دندون خیلی چاره داره 

نگران نّاش

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دندون خودش میدونه چ کنه باور کن این جوش زدن ندارع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
عکس بزار  دندون شماره شش اگه باشه دایمیه  دخترمنم پنج سالشع دندون شماره ششش در اومده&nbs ...

هرکاری میکنم عکس نمیاد 

دندون شیریش افتاد و داییمیش درومد؟ دختر من پشت دندونای شیریش دندون عقلش درومدن برا همین نگرانم 

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤
خب اینا که لق شده میوفته جدید میاد جاشو میگیره

خب مشکل همینه ک قبل اینکه شیریا بیفتن دندون دایمی درومدن

تنها چیزی که نگرانی نداره دندونه داداش من ی دندونش کلا رو لثه ش صاف دراومده بود همون بچگی ارتودنسی ...

وای خیلی نگرانم نکنه کجو کوله و عقب جلو رشد کنن اخه 

من‌یادمه دندون شیریهام محکم بود قبل اینکه دائمی ها دربیان میرفتم میکشیدم😢

یعنی الام برم بکشم براش دیگه دندوناش کجو کوله رشد نمیکنن؟