شوهر من و خواهرشوهرم چون از بچگی باهم زندگی میکردن (پدر مادر جداشدن)وابستگی خیلی شدیدی بهم دارن خواهرشوهرم مطلقه هس و تنها زندگی میکته و خیلی پولداره ن تنها شوهر منو بقیه برادرشم حمایت میکنع اما خب شوهر منو واقعا از همه تو دنیا بیشتر میخواد براش ماشین خریده میلیونی پول بهش میده اماااااااا...امااا خب تو زندگیمون دخالت میکنه حالا من چن مدل دخالتاشو میگم اول اینک تو خاستگاری چیزایی ک ب ایشون ربط نداشت نظر میداد مثلا سکه ۱۴تا اخرش حرفشو ب کرسی نشوند شوهرم خودش مادر و برادر بزرگتر داشت ...برا جشن عقدم ب هر دری زدم برم ارایشگاهی ک میخام دعوا راه انداخت اخرش منو برد یه ارایشگاه لول پایین ته پایین شهر ک منو افتضاح درست کرد همه هم گفتن تمام عکسام خراب شدن ...شوهرم برام لبلس میخره میگ چرا میخری بهم کارت میده میگ بهش نده این اخرین حرکتی ام ک زد تو تولد در مقابل همه هیکلذمنو مسخره کرد و بمن گف کوتوله بااون پاهای زشت چاقت ک من دیگ کنترلمو از دس دادم هم من هم شوهرم هم مادرشوهرم باهاش دعوا راه انداختیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ما ب پولش احتیاج نداریم شوهرم خودش میره سرکار خودش پولذمیده ب شوهرم
پس نگیرید تا اونم اجازه ی دخالت نده
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من اصلن پول اونو نمیخام تاالان هرچی بوده از کار کردن همسرم گرفتم کارت مغازه شوهرم جداس
مقصر اون نیست شوهرته
عینه دوتا بچه هستن انقد همسر منو دوس داره تمام اینستا پروفایلش و ...حتی تصویر زمینه گوشیش شوهر منع میگ هرچی ک تو این زندگی دارم اخرش برا داداشمه چون نمیخام ازدواج کنم