2777
2789

ببین من بنظر خودم دخترخالم

خودش تا دیپلم خونده بود بعد باباش گفت من نمیتونم خرجت رو بدم بری دانشگاه خلاصه ولش کرد

ی سال بعدش با ی خر پول ازدواج کرد الان داره فوق میخونه دانشگاه آزاد

ی ماه دیگه میره خونه خودش...ی خونه ویلایی بزرگ ۴ خوابه 

شوهرشم تازگیا ی ۲۰۶ براش خریده

بنظر من ک آدم خوش شانسی بوده

البته بگم تو خونه باباشم خیلی بهش میرسیدن و هواش رو داشتن...یادمه خالم هرسال ک پول جمع می‌کرد ی سرویس طلایی  چیزی براش میخرید

شما از آدمای خوش شانستون بگین

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

هر سال براش سرویس طلا میخریدن بعد پول دانشگاهشو نمیدادن ...! 

چه خانواده عجیبی داشته

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم

الان کانادا زندکی میکنه

یه روستای دورافتاده زندگی میکردن پول مدرسع اومدنشون فامیلش جور میکرد

ریخت و قیافه کلا نداشت همیشه میگفت نه قیافه دارم نه پول

اما شوهرش یه دل نه صددل عاشقش شد

اخلاقشم که گند و بی ادب و حسود

دختر دختر عموم 

کلاس نه بود ازدواج کرد الان ۲۱ سالشه پسرش ۴ سالش دخترشم دنیا میاد 

خودشم دانشجوی مترجمی زبان 

معلم زبان آموزشگاه هم هست 

شوهرش ۱۵ سال ازش بزرگتره پیر عموش وضعش عالی واقعا خوشبخت خوشبخت

بنده خدایی که با بچش تو فقر زندگی میکرد.

اتفاق‌هایی افتاد و نتیجش این شد الان شمال تهران تو لوکسترین خونه زندگی میکنن که هدیه روز زن ماشین چند میلیاردی میشه.

ولی زندگی سختی داشتن.ساکت و مظلوم.

خدا گر ز حکمت ببندد دری

ز رحمت گشاید در دیگری

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

هر سال براش سرویس طلا میخریدن بعد پول دانشگاهشو نمیدادن ...!  چه خانواده عجیبی داشته

اره باباش نذاشت بره..

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
تو دانشگاه دیدمش . خیلی پر روزی و خوش شانس بود . به سنگ دست میزد طلا میشد

کاش میشد فهمید چجوری آدما اینقد تو زندگیشون شانس میارن

بنده خدایی که با بچش تو فقر زندگی میکرد. اتفاق‌هایی افتاد و نتیجش این شد الان شمال تهران تو لوکستری ...

وای کنجکاو شدم . چطوری ؟

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
دوستم الان کانادا زندکی میکنه یه روستای دورافتاده زندگی میکردن پول مدرسع اومدنشون فامیلش جور میکرد ...

منم ی دوست داشتم خیلی دستشون تنگ بود...همیشه مامانم اگ لوازم تحریر میخرید واسه اونم میخرید

هم خودش هم مادرش خیلی بی چشم و رو بودن...کلی تو مدرسه اذیتم می‌کرد..الانم ازدواج کرده ی خونه سه خوابه داره...دوتا بچه...ی ماشین لوکسم زیر پاش

دختری ۱۸ ساله ک با پسر ۱۲ سال از خودش بزرگتر و ی زن طلاق داده بود ازدواج کرد مرده  خیلییی خیلییی پولداره اخلاق و رفتارشو ک نگم رو حرف زنش حرف نمیزنه  هرچی بخواد فقط میگه چشم 

اصن عجیبن عجیب 

بنده خدایی که با بچش تو فقر زندگی میکرد. اتفاق‌هایی افتاد و نتیجش این شد الان شمال تهران تو لوکستری ...

چجوری اینجوری شد

کاش میشد فهمید چجوری آدما اینقد تو زندگیشون شانس میارن

این دوست ما خیلی مذهبی بود . مستقیم از خود خدا دریافت میکرد

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره