2777
2789
عنوان

وقتی نامزدم میاد خونمون...

439 بازدید | 15 پست

من همش باید ازش پذیرایی کنم و غذا درست کنم......

اصلا ۱۰ دقه هم پیشش نیستم

مامانم و خواهرم میگن ما میریم میشینیم پیش اون و خانوادش تو غذا و...آماده کن....

شما هم اینطورین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا خواهر من نامزدش میومد تکون نمیخورد از جاش 

نه به اون نه به شما

همه چی باید متعادل باشه بلاخره نامزد شمام دوسداره پیشش باشی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

به مامانت بگوازخداونددخواست ویدیوآردارم😁😂🤣🤣

بگومامان جان تقسیم کارت اشتباهه ها

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
والا خواهر من نامزدش میومد تکون نمیخورد از جاش  نه به اون نه به شما همه چی باید متعادل باشه ب ...

اره همش وقتی میری میگه چرا نیومدی بشینی 

حالا به خواهرم هم میگم بی‌شعور میگه نامزد توعه خودت باید همه چی آماده کنی....

راست میگه غذا اینا رو زودتر آماده کن .وسایل پذیرایی هم رو عسلی بچین فوقش یه چایی می مونه

من کلا خودم خیلی وسواس دارم رو نظافت خونه و ...

وقتی اون میخاد بیاد حتی آکا خونا تمییز باشه دوباره باید از اود من تمام خونه رو تمیز کنم

و بعد بقیه چیزارو هم آماده کنم خیلیم خسته میشم زمان میبره دیگه