2777
2789
عنوان

مهاجرت

205 بازدید | 6 پست

سلام روزتون بخیررر من دانشجو ترم اول حسابداری هستم این ترم معدل الف شدم و زبانمم خوبه دارم برای ازمون ایتلس میخونم که  بگیرمش با نمره خوب سنمم ۱۸ونیم ساله کسی اطلاع داره از  شرایط مهاجرت کع میشه با ایتلس مهاجرت کرد؟ ناگفته نمونه که ازاد میخونم🫠

آیلتس بگیری معدل دانشگاهتم اوکی باشه مهاجرت تحصیلی میتونی بکنی. دانشگاهتم مهم نیست.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراحلش چطوریه؟؟ من باید لیسانس بگیرم؟

لیسانس بگیری بهتره برای فوق پذیرش بهتره. دوره تحصیلتم کوتاه تره. لیسانس گرفتی باید به دانشگاه های مختلف درخواست بفرستی از هر دانشگاهی که پذیرش گرفتی میری سفارت کاراشو انجام میدی برای گرفتن ویزای تحصیلی و اینا. من دو ستم با معدل سیزده با ازمون دولینگو با ۴۰۰ تومن همین امسال رفت اینالیا ولی چون معدلش پایین بود دانشگاه های خوب قبول نکردن. الان تمرکزت رو بذار رو معدل و نمره آیتلس بالا. پوولم دستت میاد دلار بخر.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
لیسانس بگیری بهتره برای فوق پذیرش بهتره. دوره تحصیلتم کوتاه تره. لیسانس گرفتی باید به دانشگاه های مخ ...

ازمون دولینگو چیه چه دروسی امتحانه

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم