2821
2789
عنوان

جوابشو چجوری بدم؟

47 بازدید | 8 پست

برادرشوهرم تو اینستاگرام یه پست درباره تنگ نظر نبودن و اینکه تنگ نظر نباشیم و اینا برام فرستاده😐 من اصن هنگ کردم تنها کاری که تاحالا نکردم حسادت و تنگ نظریه مخصوصا درمورد برادرشوهرم و جاریم، ما اصن کاری بهم نداریم دور از همدیگه هم هرکدوم داریم زندگی‌ میکنیم نمی‌فهمم دلیل این پستش رو..

اینکه بگم منظوری هم ازین پست نداشته نیس واقعا چون اخلاقشو میدونم قطعا منظور داشته الان نمیدونم چکار کنم چطوری جواب بدم اولین بار هم نیس که بی احترامی میکنه اگه تاپیک های قبلیمو ببینیم متوجه میشین که اون سری هم بهم توهین کرده بود و من سکوت کرده بودم من هیچوقت نه به خودش نه به خانومش بی احترامی نکردم همش سعی کردم باهاشون رابطه خوبی داشته باشم ولی الان دیگه فکر میکنم نباید سکوت کنم

شما جای من بودین چطور جواب میدادین؟ راهنماییم کنین لطفا 🌹

سلام عزیزم از پیجتون ریموو کنین و آنفالو 

چیزی نگید بعضی ادما شبیه کبریتن میخوان اتیش به پا کنن ،اهمیت ندید اصلا ،خودتون که خودتون و میشناسید 

پس فکرشون برات مهم نباشه 

اینکه اونا چجور فکر می کنن راجع به شما تاثیری توی آینده و زندگیتون داره؟

اصلا هم زشت نیست اگر ریموو کنین 

مزاحم جاش پشت دره

من بودم صد در صد جوابشو میدادم

به چه جراتی باید بهت همچین پیامی بده؟ 

دو تا راه اومد تو ذهنم

یکی اینکه جوابش بدی بگی دستت تو کاره واسه زنتم بفرس با استیکر خنده

یکی هم اینکه یه پست پیدا کنی با موضوع اینکه خدا سر رو آفرید تا رو بدن خودت باشه نه تو زندگی دیگران

همین واسش کافیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم از پیجتون ریموو کنین و آنفالو  چیزی نگید بعضی ادما شبیه کبریتن میخوان اتیش به پا کن ...

خب من از فضای مجازی بیرونش کنم تو زندگی واقعی چیکار کنم این الان چندمین بار هست اون سری تو چشام نگاه کرد و توهین کرد من سکوت کردم باز بخوام سکوت کنم که بدتر میکنه رفتاراش رو، میخوام از ریشه حل بشه قضیه 

من بودم صد در صد جوابشو میدادم به چه جراتی باید بهت همچین پیامی بده؟  دو تا راه اومد تو ذهنم ...

وای چقد خندیدم عالی بود😂 اینجوری بیشتر شر نمیشه به نظرت؟ نمیدونم دلم میخوام همین که گفتیو انجام بدمااا اما یکمم یجوریم 

وای چقد خندیدم عالی بود😂 اینجوری بیشتر شر نمیشه به نظرت؟ نمیدونم دلم میخوام همین که گفتیو انجام بدم ...

چه شری؟ 

اگه شوهرت یا حتی خودش چیزی گفت بگو تو میفرستی کار درستیه اما من بفرستم کار اشتباهیه؟ اگه گفت من بدون منظور فرستادم بگو آفرین منم میخواستم همینو بگم منم بدون منظور فرستادم

زبونت براش دراز باشه که دفعه دیگه به خودش اجازه همچین کاریو نده

خب من از فضای مجازی بیرونش کنم تو زندگی واقعی چیکار کنم این الان چندمین بار هست اون سری تو چشام نگاه ...

هرچی گفت تو یه چیزی باید جوابش بدی

نه نونتو میده نه بهش محتاجی نه اونقدرا آدم باشخصیتیه که لازم باشه بهش احترام بی چون و چرا بزاری

مظلوم بودنم اندازه ظالم بودن بده 

تو سری خورشون نشو که دم درمیارن