2777
2789
عنوان

اصلادلم نمیخواد خونه تکونی کنم

283 بازدید | 19 پست

خونمون خیلی کوچیکه ۵ سال یه رنگ هم به دیوارها نزدیم اونقدر سابیدم دیگه تمیز نمیشه دخترم هم همه جارو نقاشی کرده.قرار بود امسال یه تغییراتی بدیم که به خاطر مشکلات مالی نشد.چیکار کنم حالم خوب بشه برا عید؟یه کاری که پول هم نخواد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چندساله دل و دماغ ندارم میگم یکی تمیز کنه برام

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

ی رنگ ک خرجی نداره...با غلطک و رنگ ۵۰۰ میشه

جای وسایلو عوض کن اضافیاشو رد کن بره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

منم چند روزه کمر درد شدید گرفتم افتادم یه گوشه خیلیم کارو خیاطی دارم....خدایاااااا این کمر درد دیگه چی بود

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

دخترمنم همه جارو کشیده هیچ کاریم نکردیم اشپزخونه رو تمیز کردم باقی کارا مونده باید تو همین هفته تموم کنم ساخت و ساز بود خاک اومد وگرنه اصلا تمیز نمیکردم تنها کاری ک میکنیم اینه دوسه تا گلدون بخرم ب شدت دلم مبل و فرش و... میخواست اما قسمت نشد 

دخترمنم همه جارو کشیده هیچ کاریم نکردیم اشپزخونه رو تمیز کردم باقی کارا مونده باید تو همین هفته تموم ...

انشاالله سال جدید برا همه پر روزی باشه.تا با همین تغییرات  کوچیک حالمون خوب بشه