2777
2789

بچه ها از اردیبهشت ماه می خوام شروع کنم به خوندن واسه اسفندماه ۱۴۰۳ بنظرتون روزی چندساعت بخونم که بتونم قبول شم؟؟ هدفم فقط دانشگاه های تهران هست در رشته علوم تربیتی یا گرایش مدیریت آموزشی

کارشناسی امم مرتبط هست 

البته من سرکار هم میرم. بنظرتون میشه؟؟؟

واقعا نیاز به انگیزه دارم 🥲

منم

به منم انگیزه بده با هم بخونیم

ثبت نامش کی هست؟

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا آبان ماه ۱۴۰۳

مدام باید چک کنم یا کانالی چیزی هست اطلاع بده

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

آره اگه پیدا کردم حتما. چون خودمم تازه شروع کردم به تحقیق. شما هم رشته علوم تربیتی؟؟

ممنون

نه رشته دیگه

چطور میخونی من فقط متن کتاب همین اونم تازه شروع کروم روزی چهل دقیقه🤦‍♀️

تست هم باید بزنیم ؟

ممنون نه رشته دیگه چطور میخونی من فقط متن کتاب همین اونم تازه شروع کروم روزی چهل دقیقه🤦‍♀️ تست ه ...

اره عزیزم

حتما باید تست بزنی در کنار هر درسی 

خیییلی مهمه

باید از تایم کم شروع کنیم تا برسونیم به روزی ۶ الی ۷ ساعت 

خیلی از بچه ها در زمان ۲_۳ ماه با روزی ۵ ساعت خوندن هم دانشگاه های تهران رو قبول شدن

انشالله همت کنیم سال دیگه دانشگاه تهران قبول شیم😍

اره عزیزم حتما باید تست بزنی در کنار هر درسی  خیییلی مهمه باید از تایم کم شروع کنیم تا برسون ...

کتاب تستاش گرونه

از کجا تهیه کنیم که مقرون به صرفه باشه

تو گوگل یا کانال پیدا کنی قطعا فایل های pdf پیدا میشه. اگه پولی هم باشه هزینه اش به مراتب کمتره

مرسی عزیزم