2777
2789

با مترو برو

از اون مامورای داخل بپرسی خوب راهنمایی می کنن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

واااا خو توخیابون ازیکی بپرس دوساعت تاپیک زدی وسط خیابون منتظر جوابی😑

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی مترو نداره به پونک🥹

احتمالا تا نزدیکاش داشته باشه

فوقش یه مسیر کوتاهی رو با اتوبوس یا تاکسی میری

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

الان نگاه کردم اون brt  همون تو آزادی اول جناح ایستگاه داره، میره بالا تا دانشگاه آزاد و چهاردی ...

مرسی🤎

مخام از شهرستان بیام برم دکتر 

نمخام سردرگم باشم اونجا 

مرسی🤎 مخام از شهرستان بیام برم دکتر  نمخام سردرگم باشم اونجا

نه بابا، ببین این بی ار تی ها، از آزادگان میاد، میره بالا.

کلا تو آزادی پایانه  اتوبوس زیاد هست، به اکثر مناطق مسیر دارن.

همون پیاده شدی، برو ایستگاه بی ار تی به سمت دانشگاه ازاد پیدا کن، اسم مسیرش همین ، الان یادم اومد