2777
2789
عنوان

اندام(به راهنماییتون نیاز دارم)

162 بازدید | 17 پست

سلام به همه 

به سوال داشتم از کسایی که یا ورزش میکنن یا باشگاه میرن.

دوستان از ورزش نتیجه ای برای کودی بقل رون گرفتید.من خیلی دوست دارم پر بشه ولی خب نمیدونم ورزش جواب می ده یا نه!

کیک بگ زیاد بزن و البته غذاتم مهمه پروتئین زیاد بخور 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ژنتیک و لاغری باعثشه و پر هم نمیشه ولو مکمل بخوری که اونم ممکن اصن جواب نده در ه ...

اونقدی هم زیاد نیست 

شنیدم با حرکتایی مثل اسکات که باعث پر شدن باسن میشه خیلی کمتر گودی دیده میشه

کیک بگ چیه؟ 

بزن تو نت 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

گودی ژنتیکیه تعداد کمی ندارن. شما چاق هم بشی عضله ای بشی یا ورزش کنی اون گودی هست فقط کمتر میشه. وقتی لاغر استخون باشی بدتر مشخصه. 

شما ورزش های مخصوصا بغل ران رو برو، مثلا انواع کیک ها یا پل باسن، بهتر میشه. اما رفع کاملش فقط با عمل میشه و همین. 

نمیدونم چرا بدتون میاد قشنگه که، انگار جای دسته😂.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
اونقدی هم زیاد نیست  شنیدم با حرکتایی مثل اسکات که باعث پر شدن باسن میشه خیلی کمتر گودی دیده م ...

من شش ساله اسکات میزنم! 😂

گول اونایی که ژل تزریق میکنن و نخور:)) 

من با سی کیلو اسکات میزنم

ددلیفت بیست کیلو میزنم:) 

طبیعیه کمی خالی باشه

و حرکات باسن مخصوص باسن هستن نه بغل باسن. 

اونجا عضله نداره یا باید چاق شی یا چربی تزریق کنی. به نظر من که خیلیم طبیعیه الکی از خودت ایراد نگیر ...

اره خب ولی موقعی که میخوام شلوار جذب بپوشم اعتماد به نفسمو میاره پایین.به نظر خودم با ورزشو زودتر شروع کنم 

گودی ژنتیکیه تعداد کمی ندارن. شما چاق هم بشی عضله ای بشی یا ورزش کنی اون گودی هست فقط کمتر میشه. وقت ...

همینو بگو

کی تعیین میکنه چی زیباس! 

هرچی فیلم اون ور آبی دیدم، دختر زیبای داستان بغل رونش خالیه بوده اما میبینی ملکه زیبایی اون کشوره یه جورایی😂🤦🏻‍♀️