2777
2789

نه بابا

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هوش یه چیزه ارثی هست ولی چون بیشتر ابزار ها و وسایل مورد نیاز در طول روز برای دست راست هاست و دست چپ ها مجبورا ارگز دست راست هم استفاده کنن  هر دو نیم کره مغزشون فعال میشه و باعث میشه مسائل رو بهتر درک کننن 

من خودم یه دست چپ هستم و از هر دو دستم در طول روز استفاده میکنم و فقط نوشتنه که با دست چپ فقط انجام میدم

یکسری تحقیقات هست که نشون داده چپ دستها معمولا توی کارایی مثل ریاضیات باهوش ترند 

اما خب به این معنی نیست که هرکس چپ دسته از بقیه باهوش تره

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

من دست چپ هستم .....از نظر درسی ظعیف تر از بقیه ....از نظر فکری تو زندگی قوی تر از همه ...دست چپ ها تو موقیت سخت قوین .....‌تو زندگی ذهنم خیلی بازه خیلی ....اما موقع درس هام اصلا زرنگ نبودم بر عکس ..😐😐خیلیم خنگ بودم ....

نه اصلا اینجوری من تو ریاضی خیلی  ضعیفم

نه خب این راجب اکثریته

همون طور که گفتم دلیل نمیشه برای همه صدق کنه

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.