2777
2789
عنوان

خس خس سینه و خلط داره

572 بازدید | 12 پست

سلام .بچم ۵ سالشه .یه هفته پیش بچم سرما خورده بود و دکتر بهش آزیرو تمایسیک داد و پلارژین کیدز .

الان دیگه فقط سرفه که میکنهببخشید  خلط داره .

چیکار کنم و یا چه دمنوشی بهش بدم .

دوباره بببرمش دکتر ؟

دختر من الان یکماهه درگیرشه دیگه دکتر بهش قرص مونته لوکاست ومدالیت داد سرفه هاش بهترن ولی درد زده به گوشش

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم. من دو هفته هست سرماخورده ام بدون هیچ علایم بهبود. امان از این خلط که از سرم میاد. متاسفانه این ویروسیه که افتاده تو همه. هر کسی را میشناسم و سراغ دارم از خلط گلو و عفونت سینوس داره میناله. شوهرم هم همین وضع را داشت الان کمی بهتره. من فعلا گلو درد شدید گرفتم بعد از دو هفته. تنها چیزی که بهش اطمینان دارم قرقره آب و نمک هست که بعید میدونم بچه ی شما قادر به انجامش باشه. حتما ببریدش دکتر تا داروی خودش رو دریافت کنه.

برای خلط سینه هیچی مثل بخور سرد جواب نیست

معذرت میخوام چند وقت درگیرش بودم و دکتر نمیرفتم چند شب دستگاه بخور گذاشتم خوب خوب شدم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

دختر من الان یکماهه درگیرشه دیگه دکتر بهش قرص مونته لوکاست ومدالیت داد سرفه هاش بهترن ولی درد زده به ...

عزیزم یه دکتر دیگه که متخصص اطفال باشه ببرش گوشش عفونت کرده و حتما باید آنتی بیوتیک مصرف کنه 

دختر منم اینطوری شد دکتر گفت چون عفونت زده به گوشش خطر داره

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺
عزیزم یه دکتر دیگه که متخصص اطفال باشه ببرش گوشش عفونت کرده و حتما باید آنتی بیوتیک مصرف کنه  ...

دیروز باز دوباره بردم براش آموکسی کلاو نوشته وداره استفاده میکنه ولی هنوز میگه گوش درد دارم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
دیروز باز دوباره بردم براش آموکسی کلاو نوشته وداره استفاده میکنه ولی هنوز میگه گوش درد دارم

حتما سرساعت بهش بده و سرخ کردنی نده اگر خوب نشد ببرش دکتر دیگه شاید باید آنتی بیوتیک  قوی تر بشه

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺
عزیزم یه دکتر دیگه که متخصص اطفال باشه ببرش گوشش عفونت کرده و حتما باید آنتی بیوتیک مصرف کنه  ...

از مهر ماه تا حالا ۱۰ روز مریضه .۳ روز خوبه .   دوباره سرمامیخوره .تپ میکنه .یبار با سرفه شروع میشه .... دیگه خودش خسته شده .میگه مامان دیگه بهم دارو نده 😑