2777
2789

دقیقا همون لحظه همون چیزی که باعث شده با مخ کشیده شی رو زمین ،دقیقا همونو بکوبن تو صورتت 

وقتی داری حس میکنی که داری راهو درست میری تغییر کردی و اگه بقیه ببیننت تعجب میکنن چون اونی که میشناختن نبودی میفهمی داشتی درجا میزدی میفهمی مشکل از دید اطرافیانت نیست چون ادمای جدیدم همون چیزیو میبینن که اطرافیانت دیدنو زدن تو صورتت و اونی که کوره خود تویی

دقیقا همون جا میفهمی نه تنها پروازی نکردی بلکه بالیم در کار نبوده  تلخ ترین قسمتش اینه که همش تقصیر توعه 

هیچ کس اینجا مقصر نیست  نمیتونی نفرین کنی ،فوش بدی .بزنی ،بشکونی،چون دلیل منطقی نداری  

بد تو اون لحظه میخوای داددددددد بزنی ولی نمیدونی چی بگی .تموم حرصتو باید قورت بدیو بدنت داغ میکنه 

هر چیم تلاش میکنی که درستش کنی دوبااااره میری سر خونه ی اول انگار اصن فرقی نکردی

اون لحظه اگه کل دنیاخراب شه روسرت دستاتو از زیر اوار بالا میاریو خدا روشکر میکنی 

درست همون لحظه که میفهمی رو تردمیل ده کیلومتر دویدی و حتی یه سانتم جلو نرفتی پنج ساعت روی دوچرخه ی ثابت پا زدی و حتی یه بارم چرخش نچرخید 

دقیقا تو همین حالت حس میکنی دیگه توان ادامه دادن نداری اما بازم نمیخوای تو این وضعیت بمونی 

با تمام وجودت میخوای تغییر کنی ولی همش تو یه دور باطلی 

احساس سمیه هر چی توضیح میدم بیشتر پیچیده میشه ولی انگار هر از چن گاهی باید باهاش روبه رو بشم 

چون من تویه دور باطلم میچرخم و نقطه ی پایانم همون آغازه ینی دقیقا تو شیرین ترین قسمت تلخ ترین مزه رو میچشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.