شاید خستهس بنده خدا ! امااا 🤔🤔 نه ! خسته ام باز معنیش خوب نیس ! ☺️ هرچی بخوام بگم قضاوت و پیشداوریه! به نظرم بهتره اول با خودش حرف بزنی ، اما لطفاً با مهربانی و نرمی!
ببینید در سوره طه موقعی که خداوند به حضرت موسی دستور میده که با برادرش به سمت فرعون برن چون طغیان کرده! بلافاصله در آیه بعد (فک کنم ۴۳ یا ۴۴ سوره طه) دقت کنید چی فرموده : « فقولا له قولاً لینا » یعنی پس [یادتون نره] باهاش به نرمی و لطافت (آرامش) صحبت کنید!!!
یعنی دقت کنید فرعونی که خداوند میگه طغیان کرده ، بازم با همون فرعون میگه به نرمی و با آرامش صحبت کنید!
خب حالا همسر شما نه فرعونه ! نه طغیان کرده! ☺️ ممکنه یه مشکل براش پیش اومده که ذهنشو درگیر کرده!
شاید اصلا یه مشکلی داره و دنبال یکیه که باهاش درد و دل کنه! فک نکنید اون چون مرده دیگه از سنگ و فلز ساخته شده! حتی قویترین مردها هم گاهی یه زن میتونه پناهشون باشه. اینجاست که شما باید نشون بدین چرا میگن خانوما فهمیدهتر هستن!
پس لطفاً نگید بیجا کرده ! یا من منتشو بکشم؟! فراموش نکنید این زندگی خودشماست! حداقل اینجوری پیش وجدان خودتون راحتید و اگه موردی هم پیش بیاد بعدها غصه نمیخورید که اگه اون روز باهاش حرف زده بودم الان کجا بودم؟ اگه دعواش نمیکردم و با آرامش باهاش حرف میزدم الان چه وضعیتی داشتم؟! بازم تاکید میکنم شما برای زندگی خودتون تلاش میکنید . من سعی کردم هم از نظر دینی و هم منطقی و البته انسانی براتون توضیح بدم ، اما در آخر این شمایید که باید تصمیم بگیرید.
شاد باشید ☺️🙏