2777
2789
عنوان

به نظرتون طبیعیه که 🤔

232 بازدید | 14 پست

شوهر آدم بعد سه روز ماموریت کاری ،بیاد خونه فقط سلام علیک کنیم همین 

این سه روز هم هیچ تماسی باهم نداشتیم 

غیر طبیعیه درسته ؟

حس می کنم این زندگی داره  به آخرش میرسه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو شروع کن نزار به آخرش برسه ...همیشه که نباید مردا شروع کننده باشن .. یه لباس خوشگل و یه آرایش ناز ...

نه عزیز 

خودم اصلا رغبتی برای حرف زدن باهاش ندارم ،آرزومه سه روز بشه یه ماه،شاید بیشتر 

هیچکدوم آزاری بهم نمی رسونیم فقط حس می کنیم نیازی به حرف زدن نداریم 

شاید تو ماموریت یه مشکلی براش پیش اومده و نمی‌تونه در موردش حرف بزنه یه کم صبور باشین و با محبت باهاش رفتار کنین ببینین از غارش میاد بیرون.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

[QUOTE=330374704]شاید تو ماموریت یه مشکلی براش پیش اومده و نمی‌تونه در موردش حرف بزنه یه کم صبور باشین و با محبت باها ...[/QUOTE 

من بیشتر دلم نمی خواد باهاش حرف بزنم 

چرا اینطوری شدم ،نمی دونم 

الان ماههاست که جز سلام هیچ حرفی بینمون نبوده ،حتی دعوا هم نبوده ،هیچ فقط سکوت

نه عزیز  خودم اصلا رغبتی برای حرف زدن باهاش ندارم ،آرزومه سه روز بشه یه ماه،شاید بیشتر  ...

خب باید از یه جایی شروع کنی اینجوری که نمیشه بخاطر دوری از هم بوده یکم سرد شدین این مدت تلفنی هم باهم حرف خاصی نزدین؟؟

آدما تو عصبانیت به اصالتشون برمیگردن...
[QUOTE=330374704]شاید تو ماموریت یه مشکلی براش پیش اومده و نمی‌تونه در موردش حرف بزنه یه کم صبور باش ...

دعوا یعنی حرفی برای گفتن هست فقط تفاهم سرش نیست اما سکوت چیز ترسناکیه این مسئله رو بذارید اولویت اول زندگیتون حتی از نون شب هم واجبتره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

شاید خسته‌س بنده خدا !  امااا 🤔🤔 نه ! خسته‌ ام باز معنیش خوب نیس ! ☺️ هرچی بخوام بگم قضاوت و پیش‌داوری‌ه! به نظرم بهتره اول با خودش حرف بزنی ، اما لطفاً با مهربانی و نرمی! 

ببینید در سوره طه موقعی که خداوند به حضرت موسی دستور میده که با برادرش به سمت فرعون برن چون طغیان کرده! بلافاصله در آیه بعد (فک کنم ۴۳ یا ۴۴ سوره طه) دقت کنید چی فرموده : « فقولا له قولاً لینا » یعنی پس [یادتون نره] باهاش به نرمی و لطافت (آرامش) صحبت کنید!!! 

یعنی دقت کنید فرعونی که خداوند میگه طغیان کرده ، بازم با همون فرعون میگه به نرمی و با آرامش صحبت کنید! 

خب حالا همسر شما نه فرعونه ! نه طغیان کرده! ☺️ ممکنه یه مشکل براش پیش اومده که ذهنشو درگیر کرده!

شاید اصلا یه مشکلی داره و دنبال یکیه که باهاش درد و دل کنه! فک نکنید اون چون مرده دیگه از سنگ و فلز ساخته شده! حتی قویترین مردها هم گاهی یه زن می‌تونه پناهشون باشه. اینجاست که شما باید نشون بدین چرا میگن خانوما فهمیده‌تر هستن!

پس لطفاً نگید بی‌جا کرده ! یا من منت‌شو بکشم؟! فراموش نکنید این زندگی خودشماست! حداقل اینجوری پیش وجدان خودتون راحتید و اگه موردی هم پیش بیاد بعدها غصه نمی‌خورید که اگه اون روز باهاش حرف زده بودم الان کجا بودم؟ اگه دعواش نمی‌کردم و با آرامش باهاش حرف می‌زدم الان چه وضعیتی داشتم؟! بازم تاکید می‌کنم شما برای زندگی خودتون تلاش می‌کنید . من سعی کردم هم از نظر دینی و هم منطقی و البته انسانی براتون توضیح بدم ، اما در آخر این شمایید که باید تصمیم بگیرید.

شاد باشید ☺️🙏

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...
شاید خسته‌س بنده خدا !  امااا 🤔🤔 نه ! خسته‌ ام باز معنیش خوب نیس ! ☺️ هرچی بخوام بگم قضاوت و ...

ن عزیزم 

مشکل حادتر از چیزیه که شما می گی 

ما جفتمون به این رسیدیم که حرف نزنیم 

وقتی دوازده سال تلاش کردم و در آخر به این رسیدم که بعضی آدما رو نمیشه عوض کرد.دیگه اونوقت می‌ری تو سکوت و خلوت خودت 

ممنون از نظرت ولی هیچ کدوم از کلماتت حال دل من نبود 

بعضی چیزا درست نمی سه 

ن عزیزم  مشکل حادتر از چیزیه که شما می گی  ما جفتمون به این رسیدیم که حرف نزنیم  و ...

خب اگه شما اولش می‌گفتی به این نتیجه رسیدیم که با هم حرف نزنیم منم با این حرف‌های بی‌ارزشم مزاحمتون نمی‌شدم ☺️

اما وقتی سوال کردین به نظرتون طبیعیه بعد از سه روز بیاد و فقط سلام و علیک کنه؟! منم سعی کردم کمک کنم اما اگه به این نتیجه رسیدین حرف نزنید دیگه چرا فک می‌کنید غیرطبیعیه؟! ☺️

بهرحال ببخشید 🙏

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...